/Brasov/Sala de fitness

Pilates Brasov

Strada Doctor Alexandru Davila 1, Brașov, România

Pilates Brasov
Sala de fitness
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2W+Q8 Brașov, România
+40 745 105 165
pilates-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Philippi
Cristina Philippi2 ani în urmă
Vin in acest loc de mai multi ani aproape zilnic. Este uimitor in ce fel a evoluat corpul meu! Am ajuns sa ma simt minunat in el, desi la inceput nu am fost in stare sa fac majoritatea exercitiilor. Multumesc mult pentru profesionalismul, angajamentul, devotamentul si entuziasmul de care ati dat dovada!
Tataran Felicia
Tataran Felicia2 ani în urmă
O aventură pe care am început- o acum 5 ani, la care nu aș renunța, care m- a făcut dependentă de Pilates, atât pentru tehnică cât și pentru omul care se " ascunde " în spatele orelor. Mulțumesc, Mihaela Munteanu
Iron Design
Iron Design2 ani în urmă
Pilates- o forma inteligenta de a fi in forma: corectarea posturii, diminuarea durerilor de spate si imbunatatirea mobilitatii. Miscare intr-un mod usor si adaptat corpului, nevoilor si posibilitatilor tale. Dotare cu aparatura de ultima generatie. Instructoarea foarte implicata si profesionista. Acces usor cu autobusul sau masina personala. Parcare in fata studioului.Recomand tuturor!
Riscau Paula
Riscau Paula2 ani în urmă
Un loc minunat, curat si primitor, al carui gazda este o instructoare deosebita care face ca si ceea ce pare a fi imposibil de executat, sa para mult mai usor! Frecventez studioul de mai bine de un an si ma simt minunat!
Stroescu alina
Stroescu alina2 ani în urmă
Probabil singurul studio de Pilates din Brasov, Miha e minunată, mai mult decât pregătită, responsabilă, dedicată, aplecată spre oameni.
Pe mine m-a ajutat mult sa îmi înțeleg mecanica corpului și sa am o relație fără durere cu el.
Multumim, M🤍
Ioana Predoiu
Ioana Predoiu2 ani în urmă
O experienta minunata, pentru corp si minte, in egala masura! Am invatat multe despre corpul meu, despre miscari executate corect si despre respiratie.
Ovesea Loreana
Ovesea Loreana2 ani în urmă
Super! Prin profesionalism ,prin grija fata de fiecare persoana și nevoile fiecăruia ma cucerit și de 5 ani merg la acest studio.Ma bucur ca am descoperit acest loc minunat!❤Recomand cu încredere!
Mihaela Gladca
Mihaela Gladca2 ani în urmă
Cu siguranta este locul pe care nu l-as schimba cu nicio alta sala de sport! Pe langa locatie, aparatura, ambianta, profesionalism…... farmecul studioului este dat de instructoarea noastra!!!!! Chapeau!❤️
Locații recomandate