/Brasov/Sala de fitness

Dash

Bulevardul Gării 7, Brașov 500203, România

Dash
Sala de fitness
4.3
938 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ67+5J Brașov, România
+40 757 200 800
dash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Vineri: 12–1
Sâmbătă: 12–1
Scrie o recenzie
Meszaros istvan
Meszaros istvan2 ani în urmă
Buna ziua,dar nu are nimic bun ziua asta. Sunteti o firma tare neserioasa cu un personal de un tupeu nesimtit care te contrazice desi ai dreptate. Am facut o programare, si stiam exact ora si data acesteia, dar odata ajunsi acolo la inceput receptionerul se facea ca nu exista programare , dupa ce a vorbit cu o colega a facut sa apara o programare dar intr-o alta data, desi se stia corect data nu ni s-a mai luat in calcul programarea.
Maria Ivan
Maria Ivan2 ani în urmă
De când intri, se vede ca este un business făcut doar pt profit, paharele murdare de ruj, sticla de apa desfăcuta de la bar, nu în fata noastră, probabil cu apa de la chiuveta.... se practica.... 😒 Am dat 1 stea pt ciocolata calda foarte bună
Petrut Simion
Petrut Simion2 ani în urmă
Recomand cu placere
Staff prietenos ce iti sta la dispozitie,un loc primitor,varietate de activitati si singur loc din oras unde poti juca bowling.
Maggie Crisan
Maggie Crisan2 ani în urmă
Recomand😊. Un loc minunat, personal foarte amabil, cel mai fain bowling din oraș pentru tine și prietenii tai!😉
Ioana Iurac
Ioana Iurac2 ani în urmă
Un loc în care găsești o atmosferă prietenoasă, oameni dedicați și bine pregătiți pentru ca tu să ai parte de o seară de calitate. Bowling, cocktail și oameni calzi. 👍🤗
Mark statham
Mark statham2 ani în urmă
Personal care nu stie sa vorbească, întrebi amabil la ce oră se închide localul, și nesimțit răspuns, "scuza-ma, legea la ce oră zice sa inchizi?" La care ii răspund ca nu am citit legile , și un răspuns si mai nesimțit " da instagram si tiktok ai"
Era greu sa zici: la ora 21 se inchide
De unde stii ce am si ce nu am?
Te-ai uitat la mine in telefon?
Imi verifici timpul meu liber și nu stiu eu?
Te-am angajat secretar?
Cum sa mai ai clienti daca nu stii sa vorbești?
Aș da 0 stele, dar nu se poate din păcate
Ana Alexandru
Ana Alexandru4 ani în urmă
Dau 3 stele din cauza că s-a greșit comanda, plus că am vrut să jucăm bowling și nu am putut deoarece din punctul meu de vedere sunt prea putine piste.
Un plus ar fi shake ul cu cocos și frișcă , foarte bun! ✔️
Gabriela Baciu
Gabriela Baciu2 ani în urmă
Am avut rezervare pentru o aniversare sâmbătă pe 12.03.2022, personalul foarte grabit și amabil deloc, pizza a venit in cutie de Take Away..am cerut sosuri și ni s a spus ca sunt foarte aglomerați și o sa trebuiască sa așteptăm, in final ne au adus, dar doar ce au considerat ei ca e bine, nu ce a fost cerut, băutura foarte scumpa (31 de lei un cocktail, care avea alcool 20 de ml din 50), tortul ni s a adus intr un moment de neatenție al nostru când jucam bowling, menționez ca nu s au aprins lumânările și nici nu ne au zis nimic, doar a fost lăsat pe masa…și dupa toate acestea întâmplate ne au făcut și viteza sa eliberam pentru alții…in condițiile in care noi aveam rezervare și am făcut consumație și urma sa mai facem. Nici măcar o stea nu meritați!
Și pentru banii care ii încasați pentru pistele de bowling, ați putea investi in partea tehnica, deoarece pe tot parcursul jocului s a blocat de cel puțin 4 ori.
Locații recomandate