/Brasov/Sala de fitness

BELAQVA Active Wellness

Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

BELAQVA Active Wellness
Sala de fitness
4.6
599 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJC9+8W Brașov, România
+40 368 730 812
belaqva.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Andreea Cristea-Naef
Andreea Cristea-Naef2 ani în urmă
Am inteles ca vreți sa păstrați standardele și din cauza modificărilor prețurilor la energie Electrica, gaze, etc. Sunteți nevoiți sa majorați prețurile. Total de-acord! Dar dacă tot vrei sa “păstrați standardele” cu care ați început, investiți puțin și in echipamente. Discurile lasă de dorit, aparatura stricata e reparata intr-o săptămâna (caz fericit), mocheta începe sa se descompună…
Iftimescu Vlad
Iftimescu Vlad2 ani în urmă
Dupa o luna a trebuit sa renunț la a mai merge la piscina de la Belaqva din cauza calității inferioare a curățeniei apei si bazinului din urma căruia m-am ales si cu o infecție oculara.
Par a fi cunoscuți printre medicii oftalmologi ca având probleme cu calitatea curățeniei.
Razvan Ionut Buzatu
Razvan Ionut Buzatu2 ani în urmă
Sala arată bine, dar ar trebui să impuneți câteva reguli de bun simț:
• Protecție peste încălțări + încălțări de schimb
• Prosop obligatoriu, mai ales la aparate
• Greutățile puse înapoi în rack
Ioana Ene
Ioana Ene4 ani în urmă
In ce priveste recepția, vestiarele și piscina Belaqva Coresi, felicitări pentru curățenie si personal amabil, dotari, dar as dori mai multa atenție pentru clienții din zona piscinei, la orele la care sunt și antrenamentele/orele pentru copii: gălăgie, sărituri, antrenorii nu îi învață că este un loc dedicat sportului, cu grija și respect și pentru ceilalți clienți. In plus, becurile nu sunt aprinse nici dimineața, nici seara la dusurile de la bazin, ne lovim unii de alții în aceste spații des folosite, dar întunecate. Muzica buna care este de obicei sa fie și la primele orele 07-08. Cantarul din zona de vestiare femei sa fie inlocuit/schimbata bateria pentru a fi funcțional. Mulțumesc!
Florin B
Florin B4 ani în urmă
Este o sala cu multe aparate bune, noi. Dacă ma întrebi pe mine este cam scump, 170 RON pe luna pentru un abonament pana la ora 16.00, de inghetat acest tip de abonament nu se poate. Iar la dusuri ar trebui un pic mai îngrijite.
Update 30.07.2019. Îmi pare rău că la 200 RON pe luna sa ajungi sa mergi la sala și sa primești un prosop mic sa faci dus(la noroc, uni nu au primit, nu mai au momentan prosop, poate la ieșire sa treacă pe la recepție).
Anca Holst
Anca Holst4 ani în urmă
Locul e minunat, dar destul de greu accesibil, putine locuri de parcare mai ales daca localul este plin. Timpul de asteptare ar putea fi imbunatatit, de asemenea atentia pe care ti-o da personalul atunci cand doresti så mai comanzi ceva, dupa ce ti s-a adus meniul. In plus, nu intotdeauna mesele sant curate.
Marina Besica
Marina Besica2 ani în urmă
Nu recomand, aparate vechi, nu este destul echipament. Pe lângă aceasta, având în vedere situația actuală și că celelalte facilități nu se pot folosi prețul abonamentului a rămas același.
Costel Mihai
Costel Mihai2 ani în urmă
Astazi mi s-a cerut sa vin cu casti daca nu-mi "convine" (asa s-a adresat receptionista) muzica sau daca imi doresc sa ascult work out music sau... muzica de sala.
Mi s ar parea corect sa se testeze si nivelul de (in)cultura si educatie al unor angajate de la receptie.
Locații recomandate