/Braila/Sala de fitness

EliteGym Brăila

Brăila, România

EliteGym Brăila
Sala de fitness
4.7
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XC8+PQ Brăila, România
elitegym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Grama Mihai
Grama Mihai2 ani în urmă
Atmosfera plăcută, muzica bună, iar doamna de la curățenie face o treabă minunată.
Ionut Leca
Ionut Leca2 ani în urmă
Location dotata cu toate facilitatile ,personal amabil
Usurelu Mariana
Usurelu Mariana4 ani în urmă
Sala este bine dotata cu aparatura, lipsește însă personalul care sa te îndrume în realizarea antrenamentului și aici nu ma refer la antrenorul personal pe care multe persoane nu și-l permite.
În momentul în care mi-am făcut abonament am întrebat dacă te ajuta cineva în sala mi-au zis ca da, însă nu a fost asa.
Arkangel
Arkangel4 ani în urmă
Deși sala este poate cea mai bună din Brăila, la categoria de service și experiența ce ți-o oferă personalul, lasă mult de dorit. În timpul zilei există doar un fel de recepționist care bănuiesc că ori nu își poate părăsi locul, ori îi este lene să te ajute cu ceva. Iar la categoria dotări și starea aparatelor, lipsesc unele echipamente, iar unele aparate deja au semne de uzură, gen piele crăpată, care te jenează când le folosești. Nu văd încă nici posibilitatea de a avea un shake de proteine făcut pe loc cu lapte sau etc. La ceea ce se pretinde a fi genul ăsta de sală și banii care îi dai la abonament, chiar dacă trendul în Brăila și în România deasemenea, este să ai așteptări scăzute, totuși Elitegym Brăila are încă multe de îmbunătățit în opinia mea.
Gabriel Valentin
Gabriel Valentin2 ani în urmă
Pro:
-Aparatura 8/10, este foarte buna iar greutatile libere sunt destule, rar sunt momentele cand astepti, am dat 8 pentru ca am patit si vazut sa se rupa unii scripeti sau sfori, ar fi fost 10/10 dar e loc de mai bine pe partea de şufe mai e de lucrat sau sfori.
-Personalul 8/10 isi face treaba si este prompt, mereu acolo sa te serveasca, am observat ca multi se plang ca ar fi serviciu "in sictir" dar eu nu vad sictir, vad doar seriozitate si niciodata nu am avut probleme
-Vestiarele+Baie 10/10, ireprosabile, mereu curate si sigure.

Contra:
-Muzica, respectiv unele melodii sunt date extrem de tare si cele cu bass puternic iti pot provoca senzatie de voma sau dureri in piept, eu unul nu ascult muzica avand casti in-ear dar vibratiile boxelor imi provoaca rau uneori(Cea din urma e o parere subiectiva si trebuie tratata ca atare)
Oana
Oana2 ani în urmă
O locație care merita... Oameni minunați, antrenori bine pregătiți, muzica bună și nu în ultimul rand curățenie!! Recomand cu drag!
Cristian Țăranu
Cristian Țăranu2 ani în urmă
Din pacate am fost ignorat total de instructor/trainer cand am semnalat o defectiune la un anumit echipament. Dupa ce termin intrarile din abonament nu voi mai reveni.
Cristian Froni
Cristian Froni2 ani în urmă
Sala, angajații foarte ok, curățenia super. Poți petrece timp plăcut în această sala.
Locații recomandate