/Braila/Sala de fitness

Raay

Strada Griviței 1E, Brăila, România

Raay
Sala de fitness
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X59+HF Brăila, România
+40 239 636 789
raaybraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Angel gheorghe
Angel gheorghe2 ani în urmă
Este un complex pentru agrement cu sală de fitnes,loc de joacă pentru copii,terasă,restaurant,bar,plasat pe malul Dunării. Am fost la multe evenimente petrecute la restaurantul cu specific libanez,unde m-am simțit foarte bine.
Bruta mik andreea
Bruta mik andreea2 ani în urmă
Recomand
Am comandat pizza Raay, papanasi si lava cake.
Toate au fost ok. Mancarea a venit repede, personalul a fost amabil.
Raluca Saracaceanu
Raluca Saracaceanu2 ani în urmă
O locație excelenta, mâncare super bună și gustoasa, porțiile mari iar preturile mici
MR. Teofil
MR. Teofil2 ani în urmă
Super ! Apa curata, saunele extraordinar de bune. O singura problema am remarcat, miroase foarte tare a clor in incapere acolo si apa are clor mult. Nu vă faceți griji, e clor special pentru apa din bazine. Nu e ca cel pus la rufe. In rest totul super ok. Mancarea foarte buna ! Recomand !
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Loc de joacă pentru copii, restaurant ok, personal profesionist, doar că la partea de servire, durează mult, deși nu era prea plină terasa! Înțeleg că există mai multe facilități în cadrul acestui complex, piscină, posibil și un water park. Tot aici puteți plăti pentru lansarea bărcii la apă, 30 de lei pe barca de 5 metri lungime, atât am plătit eu.
Laura ingrid Papuc
Laura ingrid Papuc2 ani în urmă
"Domnul"Catalin(instructor pentru înot copii)este lipsit de bun simț și forte neprofesional...îți dă copilul afara de la ora, dezbracat dacă aceasta este mai neastâmpărat fără sa îți dea nici o explicație.Vorbeste forte nepotrivit cu copii,tipa și una peste alta nu ii învață absolut nimic este o vrăjeală totala.Nu recomand sa va duceți la cursurile de înot de la Raay în special la Cătălin nu știu despre ceilalți instructori
Saftica Podaru
Saftica Podaru2 ani în urmă
Un loc de vis: trag de fiare (indrumata de un maestru, fireste) si apoi ma rasfat cu o balaceala in piscina! Ce poate fi mai bun intr-o seara de iarna?
Catalin George
Catalin George2 ani în urmă
Vorbesc strict de piscina: Vestiarele sunt curate, dar apa este murdara, nu este clara, nu se poate vedea pe o distanta de 1,5 m…
Locații recomandate