/Bistrita nasaud/Sala de fitness

Hotel Roser House Colibita

269, Colibița 427007, România

Hotel Roser House Colibita
Sala de fitness
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5VCP+6W Colibița, România
+40 756 169 531
roserhouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta Ciot
Nicoleta Ciot2 ani în urmă
Dezamagitor!Am comandat muschi de vita cu Foie Gras si ceapa caramelizata, pe langa faptul ca am cerut sa fie medie facuta si am primito bine facuta, spre well done, sosul de ceapa caramelizata a fost complet ars...se simtea gustul de arsura, iar sosul intarit,ti se lipeste de cerul gurii. Nu recomand din pacate! Am atras atentia personalului sa ii transmita bucatarului, iar raspunsul primit a fost ca e sos de zahar ars🤦.
Cu parere de rau,insa nu este prima data cand mananc aici si sunt la fel de dezamagita de fiecare data.Locatia superba,personalul amabil, insa mancarea nu o recomand. 👎🏼
Ciociu Diana
Ciociu Diana2 ani în urmă
Mâncarea e oribila....ceafa de porc e ca și talpa și fără gust.... mușchiulețul de vita cu foie gras era lipit de farfurie din cauza “ cepei caramelizate” care era defapt zahăr ars caramelizat și lipicios. Prețuri mari și mâncarea de cantina . Păcat de locație. Pana și ospătarului i-a fost rusine. Schimbați bucatarul sau ajungeți ca și Fisherman : varza.
Dan motoc
Dan motoc2 ani în urmă
Am petrecut cateva zile la Roser House si am avut parte de niste clipe minunate, o camera curata, spațioasă, pat confortabil, temperatura in cameră o poți regla dupa preferințe . Priveliște de vis, Aer curat, nepoluat ca și in orașe. Personalul foarte ok, la micul dejun am avut mancare diversificată, foarte bună. Iar servirea de la restaurannt a fost foarte promptă si gustoasă. Multumim Roser House pt gazduire, vom mai reveni!
Alex Vatavului
Alex Vatavului2 ani în urmă
Am primit un weekend in doi cadou din partea sotiei. Stiam doar ca acest hotel are toate facilitatile de care ai nevoie pentru un weekend de relaxare.
Marea surpriza placuta cand am ajuns a fost inca din receptie, un miros imbietor si linistitor.
Personalul foarte amabil si foarte prompt. Facilitatile bine intretinute si foarte curate.
Daca iesi la plimbare prin locatie auzi doar muzica relaxanta si calma.
Patul a fost peste asteptari de mare desi noi vroiam sa stam cat mai apropiati 🙄
Cu siguranta voi recomanda cu incredere.
Alex 231
Alex 2312 ani în urmă
Zero stele pentru personal! Terasa din față era plină, cele două terase de sus (2 mese) și jos (x mese) goale, însă acolo a spus domnișoara că nu duce mâncare, decât dacă vrem la interior. Cum să stai la interior, când afară este chiar cald, plăcut? Doar pentru că domnișoarei îi este greu să ducă mâncare și acolo? Dl patron, cu astfel de personal..... Eram 7 persoane, 26.09.2021.
Ioana Goron
Ioana Goron2 ani în urmă
Am fost cazați în weekend, 2 nopți, la Roser cu încă o familie. Locația superbă, camera spațioasă, curată, arata foarte bine. Ca de altfel tot hotelul, facilități multe și interactive. Mâncarea bună, servirea destul de rapidă. Am plecat încântați de acolo, dar pe drum spre casă a început să mi se facă foarte rău. Pe după masă mi-au debutat simptomele de toxiinfecție alimentară. Câteva ore mai târziu i-au debutat simptomele și soțului meu. Tot weekendul nu mâncasem altundeva decât la Roser, deci e clar că mâncarea lor a fost de vină. Și fiindcă doar un singur fel de mâncare am mâncat atât eu cât și soțul meu din grupul nostru și doar noi am avut simptomele astea bănuiesc ca e de la frunzele de spanac crude și nespălate care au însoțit costițele de porc. Fiind și însărcinată doar asta nu îmi lipsea. Chinul prin care am trecut după acest sejur a fost un preț prea mare de plătit și nu cred că o să mai revenim într-un loc în care sănătatea clienților nu e pe primul loc.
Kiss Diana
Kiss Diana2 ani în urmă
Peisajul e absolut superb, ceea ce ne-a făcut micul sejur mai frumos. Am apreciat și varietatea facilităților (loc de joaca pentru copii atat în interior cât și în exterior, piscina, jacuzzi, sala de cinema, sala de sport etc). Camera a fost curata, nu am întâmpinat probleme în acest sens. Micul dejun variat, cafeaua foarte bună. Totuși, felurile de mâncare din meniul à la carte au un preț destul de mare și nici nu ies în evidenta cu nimic. Cel mai neplăcut incident a fost când am comandat papanași și erau cruzi în interior. Deși le-am atras atenția, mi s-a spus ca nu știu ce sa spună, pentru că ei nu mănâncă papanași :)
Margelatu
Margelatu2 ani în urmă
+Locatie superbă, mancarea foarte buna, servire foarte bună
- Apa din jacuzzi cam rece(35de grade doar)
- Micul dejun nu prea pe gustul meu
Locații recomandate