/Bistrita nasaud/Sala de fitness

Decathlon

Calea Moldovei nr. 13A, Bistrița 420096, România

Decathlon
Sala de fitness
4.3
697 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GW4+2M Bistrița, România
+40 377 702 725
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Magdalena Căilean
Magdalena Căilean2 ani în urmă
Am intrat dupa multa vreme in acest magazin am gasit haine frumoase merita sa vizitati
Daniel Corci
Daniel Corci2 ani în urmă
produse putine, dar restul este ok si angajați plăcuti.
Pizza Cin Cin
Pizza Cin Cin2 ani în urmă
Am reparat o pana la bicicleta în 30 minute 🙂 la un preț decent.
Mulțumesc frumos .
Livia Sandu
Livia Sandu2 ani în urmă
Personal amabil si serviabil. Aveam o comanda plasata online, la 10 au deschis, la 10:30 (dupa o lunga cautare prin toate cutiile pt.ca marfa nu era inca pe raft) ieseam cu papuceii. :)
Mariana Pantiru
Mariana Pantiru2 ani în urmă
Am cautat un tricou cu mânecă lunga, pentru sport și nu am găsit. Este deja sezonul rece și după părerea mea, ar trebui sa aibă și astfel de articole în magazin.
Mihai Chertif
Mihai Chertif2 ani în urmă
Vizitand magazinul pentru prima data, am fost multumit de modul cum sunt organizate raioanele si de comportamentul tânãrului de la casa de marcat, dar la iesire personajul pus acolo pe post de paznic a dorit sa ne perchezitioneze atât plasa de cumpãrãturi cat si gentile personale deoarece senzorul ar fi detectat ceva posibil obiect furat. E foarte interesant cum acelasi personaj stând in acelasi loc nu a remarcat ca la intrarea noastrã in urmã cu 10 minute, acelasi sensor a piuit la fel, foarte posibil la alte obiecte care le aveam la noi si care nu aveau nimic de-a face cu orice alt obiect sau produs din magazin. Pâna la urmã era de asteptat sa aiba o memorie asa scurtã, dar modul cum a pus problema, dorind insistent sa ne perchezitioneze lucrurile personale mi se pare o mare nemernicie si obrãznicie. Cred cã magazinul ar trebui sã isi verifice senzorul de la intrare pentru detectatul posibilelor furturi si sã isi schimbe unii angajati care au un comportament nepotrivit fatã de clienti. Desi vizitez Bistrita destul de des, mi-as fi dorit sa revin pentru a achizitiona alte produse de la Decathlon in viitor, dar cu sigurantã acest lucru nu se va mai intâmpla. E foarte posibil ca data viitoare magazinul sa se trezeascã cu procese intentate datoritã unui asemenea individ.
RO Dia RO
RO Dia RO2 ani în urmă
Am făcut o comanda cu ridicarea din magazin, au fost promți și sunt mulțumită calitatea produsului!! M-au și binedispus cănd am constatat ca au folosit numele meu din contul Google. Vedeam cutia pe raft, vedeam numele, știam că îmi este cunoscut acel nume dar nu știam de unde....: -))))... mai trec pe la voi!
Pampa Cristi
Pampa Cristi2 ani în urmă
Angajatii sunt super ok, locatia e ordonata si curata. La capitolul produse lipsesc cu desavarsire cauciucurile/camerele decente pentru bicicletele de strada si exista multe alte lipsuri la categoria Ciclism. In rest all good!
Locații recomandate