/Bihor/Sala de fitness

Kinetic Body Oradea

Calea Republicii 30, Oradea 410159, România

Kinetic Body Oradea
Sala de fitness
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6Q+W4 Oradea, România
+40 771 576 467
kinetic-body.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denisa Codoban
Denisa Codoban2 ani în urmă
Am început cu un demo pentru că eram sceptică. Mi-a plăcut și prin urmare mi-am făcut un abonament de 12 ședințe.
După cele 12 ședințe m-am îndrăgostit atât de tare încât am continuat cu un abonament de 32 de ședințe.
Îmi place atmosfera prietenoasă și primitoare pe care antrenoarele o creează. Îmi face plăcere să merg la Kinetic Body!
Observ o diferență considerabilă dpdv sportiv la mine. :)
Elena Chira
Elena Chira2 ani în urmă
La Kinetic Body am experimentat cele mai intense antrenamente în timp scurt (20 minute). M-a atras faptul că se poate crește masa musculară si se pot tonifia mușchii mai rapid decât la o sală clasică. Îmi place că au antrenoare dedicate, care sunt acolo cu tine pe parcursul antrenamentului, îți oferă sfaturi despre cum să execuți corect exercițiile și te încurajează.
D Tatar
D Tatar2 ani în urmă
Sa vedem!
La inceputul anului 2020 - nu incepuse inca pandemia - am luat la rand majoritatea salilor EMS din Oradea.
Dar NU, nu am ales din prima, Kinetic Body. Motivul... Tinea de locatie/acces mai mult de alte criterii.
Dar, in noiembrie 2020, am schimbat sala EMS si nu regret.
Am contractat 2 abonamente valabile 1 an. Adica 128 sedinte. Merg de 3 ori pe saptamana, si, dupa prima luna, las acest feedback (cei care vor zice ca dupa SI nu se pune virgula, nu au dreptate).

Ce-mi place:
- metoda de programare
- mediul de antrenament (nu e chiar cel mai confortabil sau rapid de montat echipament dar efectele sunt cele scontate). Dotarea cu materiale "conexe" este una buna si modul in care clientii care lucreaza simultan sunt distribuiti pe aparate/exercitii face sa nu ne incurcam unul de altul.
- tehnicile de antrenament. Aici vin cu lamuriri. Nu stiu exact cati antrenori sunt la sala dar la ora si in zilele in care merg eu am intalnit doua persoane. Apoi, vin de la o alta sala cu alte echipamente si alte tehnici. Aici inchei lamuririle si vin cu detalii despre tehnici. La fiecare antrenament punem in miscare toate grupele musculare, fara a pune accentul pe o anume grupa.
- prestatia personalului (doua persoane pana acum). Personalul se asigura de fiecare data ca echipamentul este bine asezat, ne ajuta cu ajustarile in timpul antrenamentelor, ne explica modul de efectuare a exercitiilor, daca avem nevoie de lamuriri suplimentare le primim intotdeauna.
- parcarea gratuita (inca o vreme pana cand primaria ne va lua banii)

Ce nu-mi place:
- ... o sa gasesc eu ceva in urmatoarele 11 luni

Ce as dori eu:
- o metoda de modificare/anulare programare (sa zicem cu 24 ore inainte) in situatiile in care CLAR nu poti participa la o sedinta (o delegatie, o boala, o problema cunoscuta din timp). Da, la telefon se raspunde sau daca nu se raspunde se suna inapoi si se pot face schimbari/anulari dar parca (deoarece eu am programarile deja facute pentru inca o luna) ar fi mai confortabil sa pot eu sa anulez/modific cu "o zi inainte". Nu fac vorbire asadar de probleme care pot sa apara in ziua antrenamentului, ci doar la cele cunoscute din timp.
- eu/noi fiind un nucleu de 2 abonati cu abonamente de 1 an am vedea ca util sa stim daca in ziua X de la ora Y mai participa cineva la sesiune. Ne-ar ajuta din considerentul "logistica" la vestiare la venire si plecare.
- un pic mai mult (doar un pic) accent pe "abdomene". Posibil incheierea sesiunii cu exercitii statice de abdomen. Da, facem exercitii dinamice pentru abdomen, mai o alergare cu "jeruntii" la piept, mai o genoflexiune cu "aruncat" picioare in lateral pentru ceva muschi oblici, mai o aplecare cu banda elastica... Mai una mai alta... Dar parca tot la sol cu sau fara greutati se "simt" abdomenele mai bine.
- as mai dori liniste si pace intre popoare dar asta nu tine de Kinetic Body.

Acestea fiind afirmate va urez toate cele bune si sa ne vedem activi si cu putere in 2021.
Ionela Furj
Ionela Furj2 ani în urmă
Recomand!! Fetele (personalul suna prea sec) sunt minunate, atente cu fiecare persoana in parte si cu foarte multa rabdare. Timpul antrenamentelor perfect pentru cei care sunt tot timpul pe fuga.
Anamaria Pantea
Anamaria Pantea2 ani în urmă
Recomand cu toată increderea, antrenamente intense, scurte si eficiente, cu rezultate vizibile. Fetele foarte drăguțe, atente la nevoile clienților si mediul este foarte primitor. Multumesc frumos
Bianca maior
Bianca maior2 ani în urmă
Cele mai intense si productive 20 min la sala :) multumesc mult antrenoarelor Bernadette si Lia!
Lida ruja
Lida ruja2 ani în urmă
Personalul este super de treaba, te ajuta și sfătuiește în tot. Și antrenamentele sunt foarte faine, chiar de ajutor și benefice, spun din experienta!!
Mari M
Mari M2 ani în urmă
Foarte bune antrenamente ,,apreciez profesionalismul, ambientul!!! Mediul intim!!! Recomand!!
Locații recomandate