/Alba/Sala de fitness

KINETO SLIM FIT STUDIO

Strada Petru Maior NR 1A, Alba Iulia 510202, România

KINETO SLIM FIT STUDIO
Sala de fitness
4.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HHC+65 Alba Iulia, România
+40 752 836 661
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian trufas
Ciprian trufas2 ani în urmă
Am venit cu gat înțepenit ,dureri de spate ,contracturi musculare și am făcut cu Cristian proceduri de Chiropraxie ,terapie cu ventuze și masaj ergon ! Fac aceste proceduri odată la 2 saptamani și ma simt foarte bine !

Recomand ! 10/10
Nicolae Ramona
Nicolae Ramona2 ani în urmă
Procedurile de chiropraxie / ventuze /masaj efectuate de Fiziokinetoterapeutul Cristian m-au ajutat foarte mult pentru recuperarea posturii corecte ,având o spondilită anchilozantă.
Ventuzele si masajul m-au ajutat și la reducerea contracturilor musculare și totodată la ameliorarea tonusului muscular
Procedurile de EMS efectuate împreuna cu Cristian și planul nutrițional oferit de către Laura m-au ajutat să slabesc 8 kg în 3 luni.

De 2 ori pe săptămână particip la ședințele de EMS, și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. Recomand cu drag echipa Kineto Slim Fit !!💪💪
Daniel Costea
Daniel Costea2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!
Rezultate vizibile in timp scurt prin kiropraxie pentru recuperare medicala
Tudor Cos
Tudor Cos2 ani în urmă
Procedurile de chiropraxie / masaj IASTM (ERGON) si sedintele de kinetoterapie cu Domnul Fiziokinetoterapeut Cristian m-au ajutat foarte mult la recuperarea posturii corecte (eu avand cifoza toracala) .

Saptamanal fac CHIROPRAXIE si ma simt super bine :) Recomand !
Gabriel Aloman
Gabriel Aloman3 ani în urmă
Recomand cu multă încredere , in urma ședințelor efectuate de kinetoterapie , chiropractie , ventuze , tens ma simt foarte bine , m-am dus cu dureri foarte mari de spate cu mușchi contractați la spate și in urma ședințelor am scăpat de contracții musculare și durerile de hernie . Kinetoterapeuți sunt profesioniști , interesați de fiecare pacient in parte , comunicare , respect fata de fiecare client și nu in ultimul rând intimitate . Va Multumesc din tot sufletul 🙏🙏🙏🙏
Laura Dobra
Laura Dobra3 ani în urmă
Chiropraxia cu Ionut este mai mult decat eficienta. Dupa o sedinta cu el, m-am simtit ca noua. E un mediu prietenos, in care poti sa si inveti lucruri, deoarece Ionut comunica foarte mult si iti explica fiecare miscare pe care o face.
Florina Oltean
Florina Oltean4 ani în urmă
Amabilitate, respect, implicare, răbdare și profesionalism.
Personalul este dedicat, uman, interesat in mod real sa rezolve problema fiecărui client.
Pe tot parcursul ședinței in sala de kinetoterapie se afla doar clientul și kinetoterapeutul, fiecare client beneficiind de intimitate.
De asemenea, in timpul programului de kinetoterapie primesc explicatii cu privire la beneficiile fiecărei proceduri.
După 1 luna si jumătate de kinetoterapie, având diagnostic - hernii de disc cervicale - pot sa spun ca mi-am recuperat forța musculară a brațelor, mi-au dispărut furnicăturile de la nivelul mâinilor și a degetelor și nu in ultimul rând mi-am corectat postura prin ședințe de osteopatie.
Recomand cu încredere acest studio oricărei persoane care are nevoie de ajutorul unui kinetoterapeut, ce poate fi o alternativa la realizarea unei intervenții chirurgicale.
Monica manolache
Monica manolache4 ani în urmă
Recomand cu încredere deoarece după o suferință de cinci ani în care durerea m-a însoțit permanent, fiecare pas era dureros, avînd trei vertebre tasate și o sciatică paralizată pe partea stîngă, lombosciatică, contracturi musculare, am început terapii alternative cu domnul Cristian Ionuț și din primele ședințe am avut rezultate foarte bune. După numai cinci zile de terapie cu osteopatie totală, mesaj terapeutic, exerciții de Kineto terapie sub atenta îndrumare a domnului Ionuț și alte cîteva proceduri, durerile au dispărut de tot, mi-am recăpătat mobilitatea,mă odihnesc foarte bine noaptea. Mentionez că am urmat de-a lungul anilor tratamente de tot felul fizioterapie, infiltrații care nu au dat rezultate de nici un fel. Aici am găsit: profesionalism, devotament, implicare și îmbunătățirea stării de sănătate încă de la prima ședință.
Locații recomandate