/Alba/Sala de fitness

Spice Fitness

Strada Primăverii 14, Alba Iulia 510110, România

Spice Fitness
Sala de fitness
4.8
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H9M+Q8 Alba Iulia, România
+40 358 100 200
spicegyms.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chef Vidraru
Chef Vidraru2 ani în urmă
Din pacate, ne avand competitie in oras, owneru poate sa creasca pretu la abonament cat vrea. Orarul e cam limitat, sambata numai pana la 2 dupamasa si duminica deloc. Este cea mai bun sala din oras overall dar trebuie schimbate unele lucruri cat sa atraga public nou si sa il mentina pe cel vechi.
Carmen Popa
Carmen Popa2 ani în urmă
Un loc perfect pentru fitness. Dotări foarte bune.
Super Vin
Super Vin2 ani în urmă
Nu am fost niciodata dar din poze am vzt ca este foarte frumos dar intrebarea mea este oare vindeti gantare? Daca da un set de 15 cu cat il vindeti?
Horea Hava
Horea Hava4 ani în urmă
Sala este incapatoare, curata, cu multe aparate Vestiarul nu este inghesuit si cel mai important nu miroase urat, iar faptul ca ai unde sa faci un dus decent este un mare plus.
Din punctul meu de vedere este cea mai frumoasa si echipata sala de sport din Alba Iulia.
Ca si imbunatatiri as adauga faptul ca s-ar putea modifica un pic orarul si anume sa se deschida de la ora 06:30, daca nu in fiecare zi macar de 3 ori pe saptamana, sunt multi oameni care ar face sport dimineata dupa care s-ar duce direct la servici si un pic mai mare atentie la curatienia din vestiar si dus..sunt zile in care este mult praf pe jos.
Mentionez ca eu de la ora 07:00 frecventez sala de sport deci recenzia mea se bazeaza pe experienta mea de la sala in intervalul orar 07:00 - 08:00 cand nu e multa lume..si sper sa ramana asa :)
Sir Sock Von Cucker
Sir Sock Von Cucker4 ani în urmă
Pentru Alba Iulia nu ai ce sa ceri. Inghesuit dar se poate .
EDIT: In primul rand este destul de inghesuit. Am nimerit la o ora cand erau intre 8-10 persoane , in zona unde sunt ganterele cand mai doresc alte 4 sau 5 persoane sa faca ceva devine foarte incomod datorita spatiului. Ar mai merge cateva discuri de 20 10 5 kg. Par destul de putine. Nu stiu cat de aglomerat este la o ora de varf. Iar staff-ul ar trebui sa stie ca trebuie sa ofere un lacat pentru dulap cand li se spune ca NU am mai fost si este prima data.Asta este strict parere personala sa fie luata ca o critica constructiva. Overall sala curata, prosoape(multe), suplimente pe care le poti achizitiona, muzica ok. Recomand, fata de celelalte sali din oras top 1 personal, urmata de x by spice.
Antomare310
Antomare3102 ani în urmă
Din toate pct. de vedere o sală echipată pt orice fel de antrenament ca ii fittnes, forță sau cardio.
Margareta Szabo
Margareta Szabo2 ani în urmă
Super mulțumită !!!
Andreas Deiu
Andreas Deiu2 ani în urmă
Oare cat costa un abonament cu tot cu antrenor?
Locații recomandate