/Vaslui/Restaurant

La Conac Vaslui

Șoseaua Națională 24, 730003, România

La Conac Vaslui
Restaurant
3.4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MPHV+47 Vaslui, România
+40 742 309 131
laconacvs.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Mihai Paduraru
Mihai Paduraru2 ani în urmă
O experienta total neplăcută.
Am întâmpinat probleme cu personalul,un domn destul de în vârstă cel mai probabil mai mult decât amețit.
Am ajuns la ora 04:00 în noaptea de revelion, ne a cerut ca a doua zii la 12:00 sa plecam , și sa trecem ca am sosit cu o zi precedentă.
Am rămas cu un gust neplăcut.
Marius Iordache
Marius Iordache2 ani în urmă
Am fost la alt restaurant
Liliana Geta Brândus
Liliana Geta Brândus2 ani în urmă
4 stele totul Ok, dar un chelner s a uitat urat la mine si nu se poate 👎😾😽
Pinetree woods
Pinetree woods2 ani în urmă
De remarcat faptul că este situată pe un drum național, iar traficul se desfășoară aproape non stop și se aude destul de bine din cameră, mai ales vara, când e geamul deschis
Tavi
Tavi4 ani în urmă
Am stat o noapte intr-un apartament. Am facut rezervare direct prin telefon. Pretul decent. Conditiile au fost foarte bune, camerele au fost foarte curate, aranjate, miroseau frumos, asternuturile curate, paturile ok, saltelele ok, pernele ok, mobilierul era nou, baia foarte curata si destul de modern echipata, apa foarte fierbinte. Camerele au fost incalzite toata noaptea (luna ianuarie). Aere conditonate in ambele camere, televizoare lcd, fiecare camera avea balconul ei. Parcarea este luminata noaptea si supravegheata cu camere...cred ca este si cineva care pazeste noaptea, nu sunt sigur. Despre personal nu am ce sa spun pentru nu prea am avut contact. Am intrebat daca se poate lua micul dejun dar nu aveau bucatar, ni s-a oferit o omleta. In fine, per ansamblu am fost foarte multumiti. Partile negative: la receptie persista un miros ciudat - recomand instalarea unui odorizant, daca nu sunteti foarte obositi si adormiti mai greu recomand sa va luati o camera cu geam in curtea interioara pentru ca din cauza localizarii hotelului (pe bulevardul principal) noptea este destul de deranjat zgomotul masinilor care trec pe acel bulevard - destul de circulat iar geamurile nu sunt tripan ca sa izoleze fonic foarte bine. Pentru mine a fost deranjant, poate sunt eu mai sensibil. Concluzie - o experienta placuta, recomand cu incredere!
Lungu mihaela
Lungu mihaela4 ani în urmă
NU RECOMANDAM !!!!
Am avut o rezervare pentru 3 nopti zilele acestea si suntem total dezamagiti. In primul rand nu ne-am putut odihni din cauza saltelei si a patului care facea un zgomot infernal la orice miscare/asezare , saltea incomoda, aproape imposibil sa te odihnesti pe ea, lenjeria a fost de proasta calitate, am solicitat schimbarea lenjeriei lucru care ni s-a promis dar nu s-a facut. Datorita unor probleme personale a trebuit sa plecam cu o zi mai devreme, am eliberat camera in jur de ora 11.00 si am solicitat receptionerei sa ne restituie macar o parte din contravaloarea ultimei nopti de cazare dar am fost refuzati pe motive puerile cum ca sefa nu este prezenta, ca nu se poate storna bonul emis . Mentionez ca rezervarea a fost facuta prin booking cu plata la unitate.
Leonard Anusca
Leonard Anusca4 ani în urmă
Locatie linistita in Vaslui (pe drumul spre Iasi)
Hela Tabacaru
Hela Tabacaru4 ani în urmă
Unde se afla conaci din Vaslui
Locații recomandate