/Vaslui/Restaurant

Terasa Nobili

Strada Alecu Donici, Vaslui, România

Terasa Nobili
Restaurant
4.1
197 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPRG+29 Vaslui, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Felicia Negoiță
Felicia Negoiță2 ani în urmă
Degeaba e mancarea ok daca trebuie sa astept 3 ore sa mi se livreze! Si macar de anuntau din prima ca sunt aglomerati, nu sa adauge cate jumatate de ora sau o ora cand se apropia intervalul de livrare. Ca sa nu mai spun ca nu am gasit niciun numar publicat sa se poata lua legatura cu ei.
Mihnea Paun
Mihnea Paun2 ani în urmă
pizza quatro stagioni ar trebui sa aibe 4 ingrediente... de aceea se cheama quatro... nu doar masile ciuperci si sunca. Quatro stagioni are si salam, dar ei au doar 3 ingrediente pe QUATRO stagioni... si burgerul de vita in meniu scrie ca vine cu ceapa caramelizata, dar cum a spus un angajat, "nu am mai facut ceapa caramelizata de demult"
Vlad Alexandru
Vlad Alexandru2 ani în urmă
Comanda plasata pe food panda, durata de asteptare o ora, dupa care se mai mareste cu o ora, iar dupa 2 ore de asteptare surpriza, s-a mai prelungit cu o ora... Macar de anulau comanda sa stiu una si buna. Pacat, dar astea sunt serviciile in Vaslui.
Ioan Gavril Porumbescu
Ioan Gavril Porumbescu2 ani în urmă
Iubesc mancarea de la nobil, este de nota 20, cel mai bune sunt fokkakia.
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Asa arata un snitel de vita la Nobili vaslui, de gust nici nu are rost sa mentionez🤢.
Pacat de locatia excelenta.
Georgiana Hariuc
Georgiana Hariuc2 ani în urmă
Servire ireproșabilă...Totul excepțional.Recomand din♥️🥰🥰🥰 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Laura Patrascu
Laura Patrascu2 ani în urmă
Comanda facuta azi pe food panda. Cea mai proasta experienta, ficatei la gratar, tari ca piatra si o culoare verde pe ei, probabil de la cat de vechi erau. dezgustator, cu siguranta e ultima oara cand mai comand ceva din acest loc.
Radu C.
Radu C.2 ani în urmă
Client fidel în acest loc de aproape un an, consumații de peste 500 de lei de câteva zeci de ori, ospătarii sunt la pământ, având 2 ospătari incredibili, Albert și Gabriela. Restul sunt praf, serviciile sunt praf pe măsura ospătarilor. Singurul loc în care puteai să te simți bine în Vaslui, s-a transformat într-un loc de parcă nu au nevoie de clienți.
Locații recomandate