/Valcea/Restaurant

Restaurant Levant

Aleea Castanilor 3c, Râmnicu Vâlcea, România

Restaurant Levant
Restaurant
4.8
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4955+8Q Râmnicu Vâlcea, România
+40 350 800 926
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laurentiu Marcu
Laurentiu Marcu2 ani în urmă
Servire ireprosabila si produse foarte bune!
Recomand.
Mesteru Marioara
Mesteru Marioara2 ani în urmă
Local curat,personal amabil,produse scumpe pe care le poate face orice român acasa!Nu recomand!Am ple cat 5 persoane flămânde,după ce am dat 240 lei.Nu recomand!
Ema R
Ema R2 ani în urmă
Restaurantul nu dezamăgește prin mâncarea specific libaneză. Personal amabil și cu energie bună! Continuați tot așa!
Georgiana Epure
Georgiana Epure2 ani în urmă
Un loc curat și decorat cu bun gust. Mâncarea a fost foarte bună (recomand mai ales platoul cold mezze). Ospătarii au fost foarte amabili și rapizi.
Oana M
Oana M2 ani în urmă
Am comandat online de la acest restaurant, servire prompta, mancare foarte gustoasa. Shish touk si salata Fattoush...simply delicious.
Alexandru Martoiu
Alexandru Martoiu2 ani în urmă
Locația este una superbă cu preparate delicioase. Un minus este la partea de delivery, unde ar trebui să fie mai atenți cei din bucătărie!
Lucian Peresi
Lucian Peresi2 ani în urmă
Am servit doua cine in acest restaurant in octombrie 2020, fiind in Ramnicu Valcea cu copiii. Datorita pandemiei, am servit cina pe terasa, fost ok, poate spre seara un pic cam racoare, dar a meritat. Mancarea este exceptionala, din toate punctele de vedere, servirea la fel, foarte buna. Restaurantul foarte bine amplasat, aproape de centru, undeva 10 minute pe jos, doar 2-3 min cu masina. Ca si feluri de mancare, sincer nici nu stiu ce sa va recomand, dar nu ratati salata Tabouleh, cu rodii si patrunjel, e fabuloasa. Totul foarte bun.
Dan Marcu
Dan Marcu2 ani în urmă
Mancarea a fost buna, nu ma pot plange, dar nu au adus tot ce am comandat, iar cand am intrebat in cat timp vin si legumele la gratar, chelnerita a spus ca de fapt "m-am gandit sa le comand, dar eu am uitat sa le comand, nu ea a uitat sa le aduca"
Locații recomandate