/Valcea/Restaurant

Hanu Lu Cobâlă

266 i, Budești 437070, România

Hanu Lu Cobâlă
Restaurant
2.8
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MWX8+34 Budești, România
+40 749 859 611
hanulucobala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Valeriu1 an în urmă
Frumos loc, n-am ce zice. Pacat insa, ca-i admionistrat in stilul nostru hotomanesc! Sa ma expic, spre a nu starni (inca o data!) mania proletara a sefei(habar n-am cum o chema, ca nu s-a ostenit a ne spune asta printre...nu stiu cum sa le zic-sudalmi cu iz de rugaciune, ori urari dusmanos- religioase, cu apel la Doamne-Doamne din plin in contrapondere cu "Sanu mai veniti pe-aici!"). Ca sa fiu mai pe sleau, preturile sunt exprimate dupa bunul plac al respectivei, adica "la suta de geame" cu portie NU STII CUM, DA' CUM VREAU EU! Adicatelea, BATAIE DE JOC! Pacat de locuri!
Adina Mirauti
Adina Mirauti2 ani în urmă
Daca se ajunge in zona trebuie neaparat sa se ia masa la Hanul lui Cobâlă.Mancarea este in totalitate bio,avand in vedere ca patronul detine propria fermă de animale iar in spatele restaurantului se găsește pastravaria de unde se extrage pastravul pentru restaurant.Painea este si ea coapta in cuptorul restaurantului.Numai cuvinte de lauda.Recomand cu drag!
Ronaldina Rona
Ronaldina Rona2 ani în urmă
Mancarea delicioasa, servirea rapida, personal extrem de amabil, locul foarte frumos decorat. Un mare minus pentru fiica proprietarilor (sau probabil cineva din familie), care cearta fetele ce se ocupa de servire in fata clientilor (daca un angajat greseste, e suficient sa i se atraga atentia, nu sa fie certat si mustrat, cu atat mai putin in fata celor care sigur nu vin in acest loc pentru astfel de "spectacol").
Andreea Nicoleta
Andreea Nicoleta2 ani în urmă
Locația e foarte frumoasă, personalul amabil, dar din păcate mâncarea fără gust și rece. Până să ne vina mâncarea am zis că prețurile prezente în meniu sunt justificate având în vedere locația și aspectul acesteia, dar după ce am primit mâncarea am rămas dezamăgiți, singurele "mâncăruri" bune servite acolo au fost cartofii prăjiți și clătitele cu brânză și stafide.
MIHAELA BUCUR
MIHAELA BUCUR2 ani în urmă
Am fost la Hanul lu' Cobala. Trebuie să vă opriți pentru a gusta mâncare tradițională de calitate. Incercati hribe cu smantana.
Pe langa o mâncare buna, primiti si o vorba buna. Este foarte primitor.
"Mere treaba ca pe roate unde-i minte si di toate" dupa.cum spune doamna Rodica, gazdoaia hanului.
Horatiu Morariu
Horatiu Morariu2 ani în urmă
Atmosferă rustică maramureșeană, mâncare foarte bună, servire rapidă. Ambianța se potrivește foarte bine cu spiritul locului. Un loc foarte bun pentru un popas in natura și cultura Maramureșului.
Costel Vicol
Costel Vicol2 ani în urmă
Peisaj mirific, mancare traditionala dar si specialitati, preturi acceptabile! Oricand treceti spre Cavnic nu-l ocoliti fie iarna, fie vara!
Luky9
Luky92 ani în urmă
Am facut o vizita scurta din pacate, dar suficient sa apreciez stilul traditional al localului, preturile sunt decente iar personalul foarte amabil si deschis. Recomand mai ales ca este pozitionat intr-o zona deosebita.
Lucian patulea
Lucian patulea2 ani în urmă
Foarte bună mâncarea, iar prețurile accesibile. Locația superbă cu o priveliște de poveste. Recomand!
Locații recomandate