/Valcea/Restaurant

Restaurant Queen

Splaiul Mircea Vodă 2, Râmnicu Vâlcea 240195, România

Restaurant Queen
Restaurant
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4936+2G Râmnicu Vâlcea, România
+40 743 503 169
restaurantqueen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Vineri: 8–2
Sâmbătă: 8–2
Scrie o recenzie
Radu Loghinescu
Radu Loghinescu2 ani în urmă
Ciorba de burta are in componenta o burta foarte moale, dar zeama e ok, insa am cerut niste ardei iuti si am primit in schimb ardei bulgaresti, ceea ce mi se pare deplasat pentru 23 de lei, alte preparate nu am incercat. Nu recomand ciorba de burta, poate alte preparate sunt mai ok.
Mihaela Frimu
Mihaela Frimu2 ani în urmă
Super mâncare, servire ireproșabilă, preturi ok, porții super mari, parcare privata.Recomand pentru cei care trec prin Vâlcea cum a fost cazul nostru😆.Recomand cu drag.Nota 10.Multumim
Rares-Flaviu Albus
Rares-Flaviu Albus2 ani în urmă
Cea mai buna ciorba de burta! La felul 2 am luat "doar" niste cartofi carbonara... abia i-am mai putut manca... Foarte buni si aceștia 😂 Nu recomand insa limonada, dar pentru mancare, 5*!! Enjoy!!
Raluca Iozsa
Raluca Iozsa2 ani în urmă
Mancarea este servita rapid, buna si pret accesibil❤, iar ceea ce este de remarcat este faptul ca tacamurile sunt sigilate in punga de hartie. RECOMAND👍
Croitoru Dumitru Daniel
Croitoru Dumitru Daniel2 ani în urmă
Mâncare bună, porții generoase, nimic de obiectat
Nicolae Spataru
Nicolae Spataru2 ani în urmă
Locatia este frumoasa si linistita. Felurile de mancare sunt bune, insa nimic special. Sunt feluri pe care le gasesti cam pe la orice restaurant, dar gatite foarte bine. Nu pleci dezamagit, dar nu are acel ceva care sa creeze o experienta memorabila. Este de incercat pentru a manca feluri populare/obisnuite de mancare.
Florentina dura
Florentina dura2 ani în urmă
Foarte frumos,personal amabil si mancare buna rau!
TI PA
TI PA2 ani în urmă
O experienta super faina la terasa. Mancare buna si un tanar chelner foarte amabil. Restaurantul este situat in zona centrala, langa mall, intre blocuri. Au si parcare privata din cate am vazut. Noi am fost fara masina.
Locații recomandate