/Teleorman/Restaurant

Restaurant-Pensiune La Nicu Dorilă

Padurea Vedea,Rosiori de Vede,jud.Teleorman, România

Restaurant-Pensiune La Nicu Dorilă
Restaurant
4.1
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
42C5+68 Roșiori de Vede, România
+40 722 290 216
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Rudolf S.
Rudolf S.2 ani în urmă
Amplasată la marginea pădurii Vedea , clădire veche , modestă , cazare modestă , mâncare modestă , se poate și mai bine .
Alex Vintila
Alex Vintila2 ani în urmă
Cel mai bun personal din oraș
Cristina Manea
Cristina Manea4 ani în urmă
Locatia acestui restaurant cu pensiune este una forte ok, undeva in Padurea Vedea, la marginea orasului Rosiorii de Vede, deci aer curat, natura, triluri de pasarele, verdeata vara . Conditiile insa lasa mult de dorit... Mancarea nu e cine stie ce, ospatarii nu sunt prea ok (au in mare parte o atitudine "afectata"), iar vara nu prea poti sta la terasa frumusica de afara pt ca "rup" tantarii sau alte insecte (nu ca inauntru situatia ar fi alta.. Acolo poti sa servesti insecte si in mancare.
Doriana Dobrita
Doriana Dobrita4 ani în urmă
Este o locație foarte frumoasa, pacat de faptul ca este lasata cam in paragina,ar trebui renovat, investit, ca buget este cu siguranță. 😁Pentru cum este restaurantul si pensiunea la momentul de fata preturile sunt exagerat de mari. In rest sunt convinsa ca ar putea fi de vis daca se fac investiții...
Andreea Iurcu
Andreea Iurcu2 ani în urmă
Locatie frumoasa, servire ireprosabila, mancare de nota 10! Felicitări bucatarilor si personalului de servire👏 Am sa revin cu placere!
Dorin Stanca
Dorin Stanca2 ani în urmă
Locație frumoasă,excelent organizată și întreținută, curățenie impecabila.Este amplasată în marginea pădurii Vedea,înconjurată de un peisaj impresionant alcătuit din arbori seculari.Dispune de personal cu adevarat calificat in domeniul HORECA capabil să ofere servicii ireproșabile.
Gabriel Mihaila
Gabriel Mihaila2 ani în urmă
Super elegantă,restaurant de nota 10,cazare ,pensiunea este în mijlocul naturii ,păcat că pandemia nu ne permite nici o distractie.
Cornel Gugiu
Cornel Gugiu2 ani în urmă
După o diagnoză m-am ales cu capacul rezervorului montat greșit. Bineînțeles că la următoarea alimentare motorina a curs în valuri. Comentariile sint de prisos... Trăim în Românica....
Locații recomandate