/Suceava/Restaurant

Pepenero Pizza

Strada Zorilor 6, Suceava, România

Pepenero Pizza
Restaurant
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6RR+M2 Suceava, România
+40 330 402 403
pepeneropizza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Ruxandra Strut
Ruxandra Strut2 ani în urmă
Salata Caesar e orice numai salata Caesar nu ! Fără dressing , și când am cerut au zis ca au oțet și ulei pe masa, sa-mi fac sigura deși am comandat special aceasta salata pentru ca ar trebuii sa aibă dressing special !! Pieptul de pui de asemenea foarte uscat. Serviciu prost și mâncarea comandata de asemenea. Nu recomand !
Alexandru Florentin Toma
Alexandru Florentin Toma2 ani în urmă
Personal dragut si pregatit, atmosfera friendly, meniu italian autentic cu mancare delicioasa! Paste delicioase! Recomand!
Lovenkranz Martin
Lovenkranz Martin2 ani în urmă
De evitat. Am comandat 3 pizza, din care una foarte sărată, cred ca cea diavolo. Celelalte 2 foarte sărace în ingrediente, aveai senzația ca mănânci pâine cu ketchup. Sosurile fără pic de condiment, bulion curat. Per total, o experienta care n as dori o nimănui. Mai buna pizza la felie. Downvote
Marian Rusu
Marian Rusu2 ani în urmă
Super servicii. Cafea bună. Mâncare bună. Nu cine știe ce diversitate, dar ceea ce fac, fac bine. Oamenii nu și-au bătut joc de calitatea mâncării. Bravo, băieți! Te simți ca în Italia la ei.
Robert Christian
Robert Christian2 ani în urmă
Am mers pe recomandarea unui prieten si gasit un local fain amenajat. Urma sa facem un drum de 2 ore cu masina si am cerut 2 sandwich-uri la pachet. 25 de minute am asteptat, timp in care baietii din spate se mai uitau spre noi si parea ca nu-i intereseaza clientul, ei se simteau bine in formatul acelui grup. Nu ma intereseaza atmosfera din spate, speram sa primesc cele doua chestii comandate si sa plec. 25 de minute. Mancarea? Ingrediente gustoase dar gramajul lasa de dorit. Inginerul din spatele sandwich-urilor a primit un bonus cand a gandit combinatia si gramajul. Nu trec prea des prin Sv, dar Pepenero Pizza never again, mersi.
Vlad Ilaș
Vlad Ilaș6 ani în urmă
Am luat o pizza Pepenero, a fost ok, dar nimic impresionant, cam fadă pentru gustul meu.
Limonada cam mică pentru 9 lei, dar bună.
Cheesecake-ul foarte bun, mi-a plăcut.
Localul este drăguț, atmosfera plăcută, muzica la un nivel acceptabil cât să nu-i auzi pe ceilalți, dar să poți vorbi la masă.
Comanda a venit oarecum repede, deși localul era destul de plin.
Toaleta ok, unisex, curată și cu miros frumos :)
Mircea C
Mircea C2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna,nimic de reproșat,în schimb personalul lasă de dorit.Domnisoara care ne-a servit foarte arogantă.Când i-am cerut nota a venit și ne-a aruncat-o pe masă.Sper să luați măsuri,o zi bună.
Baiatul cu sentimente
Baiatul cu sentimente2 ani în urmă
Foarte bun am dat comanda la 22:30 şi chiar dacă aprpape închideau au facut comanda
Locații recomandate