/Suceava/Restaurant

Latino

Strada Curtea Domnească 9, Suceava 720008, România

Latino
Restaurant
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W5+VG Suceava, România
+40 230 523 627
restaurant-latino.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Maria V
Maria V2 ani în urmă
Local drăguț cu personal amabil. Mâncare gustoasă.
Vlad Ilaș
Vlad Ilaș2 ani în urmă
Un local frumos, cu servicii de calitate, mâncare bună și porții generoase. Prețurile în zona de sus, dar cât timp sunt clienți e bine :)
Maria Puiu
Maria Puiu2 ani în urmă
Un restaurant pe care îl apreciam până astăzi, cand m-au dezamăgit. Am asteptat prea mult comanda si mi-au fost încasate 2 produse in loc de unul, cum comandasem. Mancarea e bună dar pacat de servire...
Mihaela Sarghie
Mihaela Sarghie2 ani în urmă
Servirea este impecabila, locația este ușor de reperat. Preturile sunt acceptabile, iar înăuntru restaurantului ai parte de o atmosfera calda, prietenoasa, muzica in surdina, deci tot este la superlativ!
Mr. G
Mr. G2 ani în urmă
Am fost două seri la rand, cat am stat in Suceava, pentru a vizita Cetatea de Scaun și mănăstirea Putna. Este singurul loc decent din oraș pentru a lua masa. Am notat atmosfera, bunul gust, muzica bună, eleganta, și nu în ultimul rând calitatea bucatelor. Prețul - cam piperat, e drept, dar ne-am simțit bine. Felicitări!
Marius Raileanu
Marius Raileanu2 ani în urmă
“Sefa” de sala ma certa pentru ca am ajuns la ora 14.30 si ea isi amintea ca spusesem 15.00 la telefon. Nici macar nu s-a sinchisit sa vada ca erau 2 mese libere pe terasa, motivandu-mi doar ca e 1 masa in sala care astepta de dinaintea noastra. Snitelul cu panada sarita de pe el (nu m-am incumetat sa imi comand vita, consider ca ptr mine snitelul e un test…daca nu esti capabil sa faci un snitel…nu mai zic de vita) si necondimentat. Cartofii naturi reci, fara unt, fara sare si fara piper si probabil fierti de vineri (asta judecand dupa culoare si textura). Muraturile in schimb, excelente. Osso bucco servit fara gremolata si farfuria ticsita cu broccoli (congelati) si baby morcov (la fel de congelat). Daca tot sunteti un restaurant cu specific italienesc propun sa va trimiteti bucatarii pe la cursuri!! Iar piesa de rezistenta in acel “tiramisu” pe care il serviti, ar trebui sa fie Marsala!!! Deh, greu la deal cu boii mici. Nota 10 domnisoarei blonda cu ochii albastri care ne a servit!! V-a salvat putin , de unde si a doua steluta. nu cred ca voi mai reveni vreodata!!!
Delia Tanasie
Delia Tanasie2 ani în urmă
O experienta forte placuta. Portii generoase de mancare dar fara a face rabat la calitate, totul gustos, detalii bine puse la punct in aranjarea mesei si servit ireprosabil.
Andreea Rotar
Andreea Rotar2 ani în urmă
Restaurant situat central, cu preparate internaționale de calitate. Atmosfera plăcută, servire promptă. Recomand! Încercați coastele cu cartofi wedges !
Locații recomandate