/Satu mare/Restaurant

Restaurant Capricci

Str. Careiului 17, Satu Mare, România

Restaurant Capricci
Restaurant
4.5
531 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVPC+97 Satu Mare, România
+40 770 533 993
restaurantcapricci.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Nicoleta Bura
Nicoleta Bura2 ani în urmă
52 lei, bravo Restaurant Capricci!
Costițe! In restaurant porția este dublă, la pachet bătaie de joc, nici măcar jumătate! Mâncarea in restaurant este bună, dacă e la pachet lasă de dorit!
Andrea Carmen
Andrea Carmen2 ani în urmă
Restaurant frumos amenajat, dar cam atat. Te ridica de la masa, "pt ca e foarte aglomerata bucataria" (avand inca 4 mese libere, deci nu se lucra la capacitate maxima), si noi am specificat ca dorim doar sa bem ceva. Ospătara foarte prost educata, nici macar nu și-a cerut scuze ca ne-a lăsat sa asteptam cateva minute la masa, doar ca să ne ridice de la ea dupa. 👎
Agnes Keresztes
Agnes Keresztes2 ani în urmă
A fost foarte bun!
Romululus Moca
Romululus Moca2 ani în urmă
Mancare foarte buna, meniul zilei excelent , terasa incalzita , servicii pe masura.
Alexandra Opris
Alexandra Opris2 ani în urmă
Mancarea este ok, meniul aprox. variat, dar unele preparate au preturi exagerate.
Birla Ciprian
Birla Ciprian4 ani în urmă
Acest restaurant este unul dintre putinele restaurante pe care le-am incercat in ultima vreme in România, fara sa regret.Servirea a fost una ireproșabilă iar în farfurii am simțit pasiunea transmisă de chef-ul bucătar.Recomandarea mea ar fi sa mențineți aceleași standarde!Felicitari întregii echipe!Așa DA!

UPDATE:06.01.2020.La aproximativ un an de când am oferit 5 stele din 5 acestui restaurant, trebuie sa fac un update în sensul ca farfuria comandata astăzi adică papardele beef and mushrooms a venit cu următoarele improvizații:
1-În loc de papardele, tagliatelle ușor nepreparate!
2-Bucatiile de vita puse în farfurie de o calitate îndoielnică(calitate slaba a produsului folosit plus procedeu termic necorespunzător).Senzatie aproximativa de chewing gum!
3-Cantitate mare de ciuperci raportat la volumul de paste puse în farfurie, ciuperci neprepare termic suficient.Consecinta:Cantitate de apa suplimentara generata de la ciuperci combinata cu sosul de la paste egal paste aproape "lichide"!
Concluzie:Având în vedere ca ultima data am avut niște paste de excepție în farfurie, ma așteptăm ca și de aceasta data rezultatul sa fie același sau aproximativ.
Cel care a preparat farfuria sper ca are măcar vaga idee ca farfuria a fost un fiasco fiind acoperita de o prezentare bunicica!
BY Elena-Bianca
BY Elena-Bianca2 ani în urmă
Un restaurant elegant , frumos, cu gust !!! Muzica plăcută, angajați eleganti , îmbrăcați la fel ,drăguți. Un meniu diversificat , de la pizza la paste la sushi tot ce vrei !!! Am sa revin cu drag
Florin Constantin
Florin Constantin2 ani în urmă
Locație frumoasă, cu gust, pizza și paste excelente. Și espresso bun.
Locații recomandate