/Olt/Restaurant

Restaurant Pathos

Strada Crișan 1, Slatina 230001, România

Restaurant Pathos
Restaurant
4.1
205 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9JC+R8 Slatina, România
+40 726 233 941
irestaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silviu092
Silviu0922 ani în urmă
Am comandat pizza și coaste cu sos barbeque, pizza avea aluatul crud (probabil s-au grăbit cu ea) și nu semăna deloc cu cea prezentată pe site-ul lor. Dar cea mai mare surpriza a fost la coastele cu sos barbeque, mi-au servit coaste ce probabil proveneau din ciorba iar in loc de sosul barbeque era un sos de roșii, probabil pentru pizza. De evitat, clar!!
Laura Mirea
Laura Mirea2 ani în urmă
Nu recomand. Burgerul de pui este sarat de nu se poate mânca
Andra Dumitrescu
Andra Dumitrescu4 ani în urmă
Nu recomand!Astazi 17.03.2020 am comandat o pzza capriciosa,2 ciorbe de burta si ficatei cu piure si salata de varza!Ciorba nu a fist buna,avea un gust ciudat.Ficateii arsi,nu i-am putut manca!Oribil!!!Nu comandati!!
Doru Nedelcu
Doru Nedelcu6 ani în urmă
Ziua în care fetița mea Alana a sărbătorit aniversarea celor 11 ani.
Simona Petreanu
Simona Petreanu2 ani în urmă
Era un restaurant unde puteai sa mananci zilnic, decent, la preturi acceptabile. De vreo doi ani se intampla ceva, mancarea e mai mereu stricata sau nefacuta, personalul e sictirit, calitatea lasa de dorit. Faceti ceva, chiar imi placea aici pe vremuri!
Anca Ludosanu
Anca Ludosanu2 ani în urmă
Am comamdat azi snitel de porc cu cartofi prajiti, tagliatele cu fructe de mare si salata exotica. Snitelul avea crusta rupta...îmbibată de ulei...parca ar fi fost tinut in frigider si reincalzit. Cartofii prajiti balteau in ulei....pastele au venit cu un sos rosu care era un bulion concentrat din comert fara nici o aroma..doar acru, iar cele cateva fructe de mare erau f f tari. La fel, reincalzite si deci prea gatite. Salata era un pat mare de salata verde si cateva chestii aruncate pe deasupra. A venit si fara dressing. Tacamuri de unica folosinta nu. Servetele nu. Nu recomand!
Ovi Slujitotu
Ovi Slujitotu2 ani în urmă
Am comandat astăzi 19.05.2020 piept de pui cu cartofi, salata bulgărească, clătite si papanasi . Pieptul de pui avea cel putin 3 fire de par , am trecut cu vederea si am sunat sa ii fac mai atenti , cu cine am vorbit la telefon nu pot sa zic ca erea dezinteresată o durea in ..... Am recurs la acest comentariu cand am desfăcut caserola cu papanasi , am gasit in ea rămășițe de pungă de plastic .
Nu merita nici o stea, eu zic sa va apucați de altceva.
Adi Adrian
Adi Adrian2 ani în urmă
Ok. Însă timp lung de așteptare la mâncare . Personal slab pregătiți , uită să îți aducă băuturile sau le încurcă
Locații recomandate