/Olt/Restaurant

Leon

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Slatina, România

Leon
Restaurant
4.2
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9GC+VJ Slatina, România
+40 731 191 900
leongourmet.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
[Yagmur] [晓星尘]
[Yagmur] [晓星尘]2 ani în urmă
Am luat si eu un Gyros, sperand ca o sa aiba gustul grecesc, dar am primit o lipie goala, cu pui si ce mai are doar ca sa fie. Zici ca mananc paine goala. De asemenea multa unsoare si la fund doar o bucatica de rosie sa nu zica ca nu au pus.
Claudiu Alexandru
Claudiu Alexandru2 ani în urmă
Un restaurant care lasa de dorit, wafa este cu 2 picături de Nutella în rest mănânci paine, la salata oferă 3 felii subțiri de pâine, dar asa poate s-au gândit sa fie de ajuns și pt salata Cezar, este ultima comanda pe care am făcut-o, si nu este prima oara când se intampla asta, pe scurt mancare pt saraci dar pe bani mulți nu recomand!!
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Am comandat o pizza carbonara si mi-au pus mai mult oregano decat restul ingredientelor. Nu se vedea baconul de cat oregano avea pus. Dupa o felie deja ti se face rau. Si foarte uleioasa
Gabriel Dumitrascu
Gabriel Dumitrascu2 ani în urmă
Nu merita nici o stea pentru livrare. Nici după o ora și jumătate nu a ajuns.
Sorin Kelcioi
Sorin Kelcioi2 ani în urmă
Ce sa zic pizza a fost ok dar ce ma dat pe spate, a fost pretul pentru o carafa de vin la un litru, care este nici mai mult nici mai putin de 65 Ron.
Marin Andrei
Marin Andrei2 ani în urmă
Nota 3,5, în ziua de 09.05.2021 în jurul orelor 20.00 am comandat și plătit o pizza Marghita 28.00 lei, dar am primit o pizza de 27.00 lei. Un angajat bărbat a avut un comportament deviant aproape ca a sărit la mine sa ma bata deși iam arătat ca preturile difera, am constatat ca nu este comanda când soția a văzut ca deasupra nu este rucola. Rog directorulsau persoana desemnată sa ma contacteze altfel voi depune Sesizare la ANCPI pentru practici înșelătoare cu scopul de îmbogățire injusta,. Menționez ca am făcut foto la bon, preturi pentru fiecare produs afișat pe geam și nu în ultimul rand martori care au asistat la cele menționate mai sus.
Adelina Dincă
Adelina Dincă2 ani în urmă
Nu spun ca produsele au un gust rau, dar nici la asemenea aspect nu m-am asteptat
Andy Valentin Barbu
Andy Valentin Barbu2 ani în urmă
Intr-o seara racoroasa de toamna,prietena mea si cu mine am decis sa comandam 2 pizza. Dupa o atenta conspectare a meniului online,ea si-o dorit o pizza medie de 32cm diametru. Eu sunt pasionat de fitness si balotez mancare ca bascula la pietriș,am decis sa imi iau o pizza mare, diametru de 50. Marimea conteaza cateodata.
Comanda a venit mai repede decat ne asteptam. Cu toate ca am primit suc si ketchup gratis, spre teroarea mea, am constatat cu stupoare ca pizza mea are dimensiune medie. Am sunat in graba si o domnisoara draguta ne-a oferit gratuit o pizza medie. Am acceptat oferta. Dupa o cantitate rezonabila de bere,mi-am adus aminte de doamna diriginta. Dânsa preda matematica la un liceu de prestigiu din Craiova. In cei 12 ani de scoala si 2 ani de inginerie am ajuns sa cunosc tainele matematicii,in special formulele matematice ale cercului. Imi plac formele rotunde.
Aria unui cerc,care este definit ca multimea tuturor punctelor dintr-un plan egal de partate de un punct centru, este egala cu (pi*d^2)/4
In comanda originală, aria pizzei mele era egala cu aproximativ (pi*50cm^2)/4=1963cm^2
Se considera pi=3.1415
In comanda finala,am primit 2 pizza de 32cm diametru, insumand aria de 2*(pi*32^2)/4=1608cm^2
Se poate observa ca diferenta dintre cele doua variante este de 354cm^2 in defavoarea mea.
As putea analiza diferența dintre raporturile cantitate/pret dar consider ca am spus indeajuns.
In concluzie,pizza a fost excelenta, o sa mai comand cu siguranta! <3
Locații recomandate