/Ilfov/Restaurant

La Maison des Jardins

Calea Bucuresti nr. 107E, Săftica 077015, România

La Maison des Jardins
Restaurant
4.3
278 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J3M9+3V Săftica, România
+40 731 279 136
salonlamaison.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Liu Events
Liu Events2 ani în urmă
Pacat ca noul manager se tot dă în stamba si se poarta urat cu personalul...
Cristina Scintei
Cristina Scintei2 ani în urmă
A fost excelent!
Ne-am simțit foarte.bine, personalul super profesionist, promit, f.multumiti!
Corina leuca
Corina leuca2 ani în urmă
Foarte frumos,personalul foarte amabil,menial excellent,locatia putin cam departe.
Remus Cazacu
Remus Cazacu2 ani în urmă
Cine face managementul salii la evenimente sa se lase de meserie.
E bataie de joc!
Oana Constantin
Oana Constantin2 ani în urmă
Cadru perfect, armonie între natură și contemporan, locație extraordinară, grădină îngrijită și atmosferă minunată.

Referitor la organizare și colaborare...ceva minusuri...care ne lasă cu un gust ușor neplăcut.

Colaborarea cu dna Claudia a decurs ok pana într- un anumit punct, este necesar să insiști și să repunctezi aspecte din contract pentru ca acestea să fie respectate (cum ar fi partea de service spre exemplu, se încercă să se facă economie din ce se poate deși inițial condițiile agreate au fost cu totul altele) așa că recitiți contractul și fi-ți atenți la detalii, lucruri care vi s-ar părea obișnuite și banale să se respecte, necesită a fi subliniate. De asemenea atenție la calcule, pentru meniurile de staff 50% dintr-un meniu pot fi de fapt 56% (matematica nu este aceeași pentru toți).
La fel de neplăcut este faptul că deși aproape toate restaurantele agrează un +/- de meniuri de 10% din numărul total de invitați, ei nu acceptă decât un minus de max 2 meniuri și un plus de max 5 sau cel puțin acestea sunt "regulile" doamnei Claudia.

Am fost nemultumiți și de faptul că atunci când am solicitat meniurile rămase la pachet (unii dintre invitați au plecat înainte de friptură) ni s-a spus că nu a rămas nimic, asta deși cu ceva timp înainte, chiar dna Claudia mă ruga să îmi pună surplusul de alimente la pachet pe motiv că se face risipă foarte mare, însă probabil discuțiile referitoare la plată au făcut-o să devină ceva mai puțin amabilă :)) (a încercat să ne factureze niște meniuri în plus fațâ de cele confirmate cu 7 zile înainte de eveniment).

În ceea ce privește plata, ar fi bine ca din euforie, să nu uitați să cereți factura fizică și chitanțe pentru sumele achitate. Noi am fost puțin sub efectul adrenalinei de peste zi și "amețiți" de faptul ca ni s-a făcut și refăcut factura de 3 ori am uitat să le mai solicităm, astfel ca nu am primit decât o factură proformă în format electronic (pe wapp) și nicio chitanță pentru plata celor 108 meniuri pe care am făcut-o cash :( (sunt convinsa că nu a fost declarată la ANAF toată suma încasată, legal era sa plătim doar 10.000 RON cash iar restul transfer bancar).

Per total organizarea a fost ok, service-ul de asemenea, mâncarea gustoasă exact ca la degustare, s-a uitat de servirea tartinelor la primirea invitaților însă și noi am uitat de ele, deci nu le-am simțit așa mult lipsa :).

Deși din punct de vedere locație, mâncare, gust, aspect, servire, totul a decurs peste așteptări, repet, colaborarea cu doamna Claudia decurge destul de greoi, să nu mai spun că în ciuda micilor discuții pe tema plății, dna Claudia NU s-a deranjat să îmi dea un telefon după eveniment (a trecut deja o săptămână) în care să ceară un feedback și să discutăm despre aspectele 👍 și 👎 întâmplate la nunta noastră, lucru care mi se pare de un banal bun simț aduci când îți dorești continuitate și să ai clienți mulțumiți care să revină și care să te recomande ca bun organizator.
Paul Urian
Paul Urian4 ani în urmă
Super servicii. Am facut aici cununia civila in aer liber. Dra Cristina Boboc este foarte prompta si amabila. Recomand!
Dorin Hrimiuc
Dorin Hrimiuc6 ani în urmă
Destul de frumos,parcarea aglomerată când sunt evenimente.de vii dinspre Pitești,trebuie sa mergi până la prima ieșire de pe autostrada și apoi să te întorci.preturi astronomice,mâncarea prea fitoasa pt.gustul meu,de asta și prețurile.
Alexandra nicolae
Alexandra nicolae2 ani în urmă
Locație frumoasa, magazin imens cu plante de gradina si copaci ornamentali. Preturile sunt decente si gasesti cam orice planta
Locații recomandate