/Ilfov/Restaurant

Hanul Vlasiei Snagov

1. Hanul vlasiei, România

Hanul Vlasiei Snagov
Restaurant
3.6
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P577+W3 Snagov, România
+40 749 114 778
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionelia Mitroi
Ionelia Mitroi4 ani în urmă
Este o locatie potrivita pentru evenimente speciale:nunti,botezuri,etc.
Am facut nunta la ei acum 3ani si am ramas foarte frumos surprinsa de ospitalitatea personalului si profesionalismul lor. Meniul a fost delicios si foarte frumos prezentat. Este o locatie cu un mini hotel de 4stele!!! Recomand cu incredere aceasta locatie!!! Sunt minunati si ofera servicii de calitate,exact asa cum se prezinta! Felicitari si la cat mai multe evenimente!
Catalin Aanei
Catalin Aanei4 ani în urmă
Mancare de tip gratar exceptionala, personal amabil, incearca sa multumeasca si clientii dar si patronii prin neplata cu cardul si lipsa bonului fiscal. Locatie buna de weekend petrecut in aer . Recomand( nu uitati de bani cash, sa aveti la voi)
Cristian Marari
Cristian Marari4 ani în urmă
Locatie excelenta preturi medii, mancare buna, curatenie, servire rapida. As fi dat 5 stele daca erau mai inspirati la muzica ( muzica la radio cu reclame, se aude tare prost nu se portiveste cu ambientul. Daca nu te uiti in jur , ai senzatia ca esti la o terasa in Costinești
Simona AIG
Simona AIG5 ani în urmă
Cel mai prost restaurant in care am mancat in ultimii 20 de ani! O ora si jumatate a durat pana am primit mancarea(rece), inca o ora pana la desert, inca o ora pana la nota de plata...Ospatarul era evident depasit de situatie, terasa fiind plina. Sfatul meu: nu mergeti in acest restaurant, oricat ati fi de infometati! O experienta oribila!
Gratzia ionita
Gratzia ionita5 ani în urmă
Mâncarea, nimic deosebit. Grătar în general. Din 5 chelneri una singură muncea. Asa ca a durat enorm comanda, pentru ca nu a dat-o la bucătărie, a uitat, nu știu. Bine ca berea era rece și buna, ca altfel as fi dat o stea. Localizare splendida, parcare disponibila. Chiar ar putea sa fie ceva deosebit, dacă personalul și meniul ar fi un pic mai rafinate. Preturile sunt, pentru ce oferă cam mari.
Smecherie copil
Smecherie copil6 ani în urmă
Un loc plictisitor🙉 unde nu ai ce sa faci .
Tony Schuller
Tony Schuller2 ani în urmă
Frumoasă locația! Păcat că hanul este închis perioada asta , dar e pădurea Vlăsiei la dispoziție. 😄
Tina Zadic
Tina Zadic2 ani în urmă
Nu mi-a plăcut mâncarea deloc da a fost foarte buna limonada. Am comandat și un papanasi cu vișine, a nu era cu prune, oare de ce? Vai, și în ce hal arată, pot spune că arata a ca*** , serios...
Locații recomandate