/Hunedoara/Restaurant

Bulevard By Raul

Strada Romanilor 42, Hunedoara 331032, România

Bulevard By Raul
Restaurant
4.1
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW42+P8 Hunedoara, România
+40 721 360 026
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adina Chelu
Adina Chelu2 ani în urmă
Mâncarea a fost extraordinar de buna.
Piept de pui cu sos gorgonzola, cartofi gratinati și tigaie picanta de pui.
Camelia demetrian
Camelia demetrian2 ani în urmă
Mancarea a fost GROZAVA! Personalul super primitor iar timpul de pregatire a fost ok. Felicitari Chefului pentru asemenea preparate inedite.
Bogdan - Horia Obretin
Bogdan - Horia Obretin4 ani în urmă
Restaurant in cadrul hotelului Bulevard. Preparate foarte bune si proaspete. Servirea poate sa dureze un pic cam mult pentru ca produsele sunt preparete pe loc de un mastechef. Preturile sunt mici fata de calitatea produselor.
Elena dumitrescu
Elena dumitrescu4 ani în urmă
Mancare gustoasa la preturi corecta.
Cristina Ghenea
Cristina Ghenea2 ani în urmă
Am revenit cu drag la restaurantul Bulevard, unde preparatul meu preferat este parmentierul de rață - un preparat foarte delicios, cu piure de cartofi, fulgi din pulpă de rață și struguri dulci.
De această dată „noroc” că nu l-au mai avut, astfel că am avut ocazia să încerc și altceva. Recomand Tournedos Rossini - un preparat foarte rafinat, la baza căruia stă mușchiul de vită, așezat pe brânza camembert. Peste acesta tronează un medalion de foie gras frumos rumenit, iar sosul de ciuperci întregește farfuria, conferindu-i parfum și un gust excelent.
Așadar, recomand cu toată încrederea acest restaurant. Personalul amabil și implicat, iar atmosfera este foarte liniștită și intimă. Prețurile sunt foarte ok. Și deserturile sunt bune, deși nu foarte variate.
Iulia Sarau
Iulia Sarau2 ani în urmă
Am avut o experiența dezamăgitoare la acest restaurant. Deși atmosfera restaurantului e una calda și liniștita, mi-am schimbat părerea după ce mi-am primit comanda. Am comandat Tournedos Rossini adică după cum scrie in meniu: muschi de vita, camembert, fois gras, sos de ciuperci.

In prima poza se poate observa ce am primit eu și in a doua poza ce au primit alți clienți ai restaurantului (poza e din recenziile oferite de către clienți). Diferenta între cele doua este ca in comanda mea lipsea cu desăvârșire un ingredient principal: Fois gras.

Am întrebat-o pe ospătăriță dacă s-a produs cumva o greșeală pentru ca eu nu îl găseam in farfurie și mi s-a spus ca fois gras se pune ca atare sau câteodată in sos. Și ca in acest caz in sosul meu se afla fois gras, citez: “probabil o sa găsiți mici bucăți prin sos”.

M-a deranjat in primul rând pentru ca in meniu nu scrie muschi de vita si sos de fois gras si ciuperci. Scrie muschi de vita, fois gras și sos de ciuperci. Adică sunt doua lucruri diferite.
Iar in al doilea rând după ce am trecut prin recenzii am văzut clienți care au primit comanda așa cum trebuia, adică cu medalionul de fois gras deasupra.

Eu personal nu am găsit nicio bucata de fois gras in sos (ce se vede in poza sunt doar ciuperci) și cred ca este foarte la îndemâna sa spui ca l-ai incorporat acolo in loc sa recunoști ca ai adus farfuria incompleta.

Nu mai mentionez ca personalul nu purta masca de protecție.
Alin Barna
Alin Barna2 ani în urmă
Un loc pus în valoare de inspirația și pasiunea pentru gastronomie demonstrate în toate ocaziile de Chef Raul Vasiloni.
Pentru papile gustative tratate regal, vizitați cu încredere!
Laura Love
Laura Love2 ani în urmă
Restaurantul este excelent. Mâncarea este delicioasă și recomand rața cu măr și piure 😍
Locații recomandate