/Hunedoara/Restaurant

Pizzeria Napoli

Strada Stadionului, Hunedoara 331005, România

Pizzeria Napoli
Restaurant
4
778 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW65+CX Hunedoara, România
+40 354 800 600
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Anonymous Guide
Anonymous Guide2 ani în urmă
Meniu diversificat, putin cam scump, dar este ok. Pizza este foarte buna si papanasii arata foarte bine, dar din pacate nu am poza. Acestia au si cateva ciorbe, dar pe acelea nu le-am incercat. Este o singura problema. Dureaza mult pana vine comanda. In rest, recomand.
Patrascu AleAlexandra
Patrascu AleAlexandra2 ani în urmă
Foarte neseriosi!Inadminibil!Am sunat sa fac o comanda,desi am dat adresa m a intrebat pe un ton arogant daca sunt sigura ca adresa e in hunedoara,apoi a inchis telefonul!Am sunat in repetate randuri nu au mai raspuns,m am deplasat pana la ei raspunsul fiind….nu a inteles bine adresa si intre timp bucataria s a inchis!Nu se face asa ceva!Din asta reiese ca ei isi iau comenzi pe chefuri!No profi!!!!!!
Dănuț Niculai
Dănuț Niculai2 ani în urmă
Vb de context ,, lipsă personal in general,,, și dorim cu toții servicii de 5 stele ar merita 7 stele. Preturile sunt cele ce trebuie să facă diferența și să aleagă clienti.
Prețurile sunt mici pt ceea ce pot oferi .
Le doresc succes in continuare
Alex Alexander
Alex Alexander2 ani în urmă
Am așteptat 20 minute doar pentru a ne debarasa masa , între timp la alta masa sau așezat alte persoane cărora le-au debarasat masa , le-au dat meniurile le-au preluat comanda iar noua nici măcar nu ne curățase masa ! Apoi a venit domnișoara și ne spune cu scârbă mai așteptați puțin ca venim și la voi , bine înțeles după 30 35 minute așteptare ( nici masa încă nu era curățată) ne-am ridicat și am plecat , recomand evitarea acestei pizzerii este de toată jena , eu unul sa fie și ultima din oraș nu mai merg !!
Razvan Raica
Razvan Raica2 ani în urmă
Steaua este pentru domnișoara care a servit la masă (brunetă, bine dezvoltată), nu pentru pizzeria în sine, nu de alta, dar din atitudinea ei și modul de adresare clienților rezulta că are mai multă experientă în a fi ospătar decât unii care frecventează localuri de mai mulți ani decat are ea de viață...propun administratorilor pizzeriei să ofere asistența necesară propriilor angajați și să ii facă pe aceștia să înțeleagă de ce e semnul ăla pus pe halba de bere și de ce halba nu e țap...si bineînțeles să facă triajul necesar la angajare...nu toți sunt făcuți pentru a fi ospătari!
Manuela Buculei Stefan
Manuela Buculei Stefan2 ani în urmă
Pizza s-au dovedit a fi gustoasa, servirea ok. Însă localul are nevoie de o renovare, macar un strat nou de zugrăveala. Am fost surprinsă ca un local cu profil italian să nu aibă în meniu bruschete?
Radu Dinu
Radu Dinu2 ani în urmă
After 10 minute of waiting I decide to go ... the lady's was to busy arguing. După 10 minutele așteptare, am decis sa plec... domnișoarele erau prea ocupate sa se certe cunun client pt o bere . Se pare ca tot ce e ok se transforma ușor în nimic .
Paula BI
Paula BI2 ani în urmă
Foarte gustos și pe buzunarul fiecăruia.
Porții destul de decente.
Recomand !!!
Locații recomandate