/Galati/Restaurant

Teatris Restaurant

Strada General Iacob Lahovary 5, Galați, România

Teatris Restaurant
Restaurant
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3P3+HJ Galați, România
+40 746 226 225
teatris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Gabriel Berdian
Gabriel Berdian2 ani în urmă
Frumos interior, mâncarea a fost... meh , servirea groaznică ! Am așteptat 30 minute pe cineva să debaraseze până într-un final a trebuit să merg eu sa rog pe cineva, desertul nu mi l-au adus dar l-au băgat în nota, neglijenta, nepăsare, ignoranță - așa îmi vine să descriu localul (dar interior frumos) . Nu recomand, cu siguranță NU revin .
Do Ryn
Do Ryn2 ani în urmă
Mancare buna, atmosferă plăcuta dar ospatarii lasa de dorit, baiatul cu parul creț si suviță un arogant
Mariana Habet
Mariana Habet2 ani în urmă
Nici măcar o stea nu meritati🤬am comandat platoul cu fructe de mare la domiciliu care conține 2 bucăți de caracatita si 4 creveti toate crude ..practic am dat banii degeaba pentru ca a trebuit sa arunc mancarea la gunoi ...dezgustător..bucătarul ala e plătit degeaba ..bataie de joc 🤬🤬🤬
Oana Navalici
Oana Navalici2 ani în urmă
Super locatie ,mancare buna , doar niste detalii legate de ospatarul cu parul cret , dupa ce am dat comanda am cerut sa ni se lase un meniu la masa , din pacate nu s-a putut ,fiind 2 cupluri am vrut sa ni se faca 2 note de plata, una cash si una cu cardul ,am avut munca de convingere ,din comoditate greu a vrut sa ne faca deoarece avea de completat niste foi pentru acest proces, ca si client nu pot iesi in strada sa caut Atm .
Marta Iozefina Bencze
Marta Iozefina Bencze2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna iar eu sunt extrem de pretențioasă. Personal amabil. Felicitări.
Alina Vera
Alina Vera2 ani în urmă
Oribila experienta de astazi cu o comanda de la ei. Am comandat prin takeaway un snitel vienez cu salata de cartofi..care cred ca a fost facuta in graba si bataie de joc. Am aruncat-o la gunoi. Iar aripioarele nici ele prea grozave. Ce se intampla cu bucataria de la Teatris in ultima vreme? Nu e prima data cand mananc foarte prost de la ei
Silviu cojocariu
Silviu cojocariu2 ani în urmă
Un restaurant foarte frumos și cu bucate foarte gustoase.
Sonyalex
Sonyalex2 ani în urmă
Un loc bun de relaxare unde îți poți petrece timp de calitate alături de prieteni. Deși este pandemie, condițiile sunt foarte bune, terasa fiind în permanenta încălzită. Aici puteți servi mâncare foarte bună, la un preț accesibil, băuturi diverse, precum și cea mai buna narghilea din centru. Încercați cu încredere!
Locații recomandate