/Galati/Restaurant

Captain Jack

Galați, România

Captain Jack
Restaurant
4.2
944 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H4+J6 Galați, România
+40 741 527 364
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Gherasim Capaciurea
Gherasim Capaciurea2 ani în urmă
Servirea este jale ,praf ,am așteptat peste 30 minute doar ptr băuturi ,restul .... praf total ,am cerut șervețele care lipseau de pe mese , nu doar a noastră. Am mai comandat o bere la fel în jur de 20 minute de așteptare, doar ptr o bere!!! Servirea nu ca lasă de dorit este jalnica. Per total a fost ok. Nu mai calc niciodată acolo. Nu recomand nimănui experiente de genul asta.
Turcitu Simona
Turcitu Simona2 ani în urmă
Eram pe faleza si cautam un loc unde sa serviv masa la pranz si cautam un loc mai mult dupa recensii ,stateam in fata restaurantului si citeam initial recensile nu erau din cele mai bune ,dar am zis sa incercam si chiar nu ne pare rau ,ospatarita Lili o persoana placuta ne.a servit cu placere mereu zambitoare si mancarea excelenta nu am gasit nimic sa nu ne placa si am mancat ciorba de burta si hamsii cu mamaliguta care au fost de calitate pana si snitelu fetitei facut la moment deci recomand cu cea mai mare placere
Toxic Detailing Galati
Toxic Detailing Galati2 ani în urmă
Locatie superba , curata cu priveliste minunata ,pe partea de management …. al angajatilor .. praf … 20 min sa aduca bauturile , 60 min pentru mancare .. l randuri repetate de bauturi ?va sfatuiesc sa le luati singuri de la bar findca domnisoarele pot avea orice altceva de facut mai putin sa se ocupe de clienti . Nu comandati “tochituri “ fiindca ve-ti avea neplacerea sa mancati carne reincalzita si resturi de la alte mese . Succes .
Cosmin cosma
Cosmin cosma2 ani în urmă
Am fost de doua ori...doua experiente dezamagitoare...nu mai vin.Mancarea ok, destul de comod si dragut, dar servirea e dezastru.In prima seara am asteptat pentru comanda 30 de minute, dar am zis ca e scuzabil, ca erau multe mese...Insa azi, in timpul zilei, erau trei mese ocupate, si cu toate astea timp de 20 de minute am asteptat sa vina cineva sa imi aduca macar un meniu.Nu s-a intamplat! M-am ridicat si am plecat! Ospataritele se pare ca aveau ceva important de dezbatut, asa ca nu am vrut sa le deranjez! NU MAI VIN!
Gabriel Neculai
Gabriel Neculai2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună, servirea bună. Necesită mai multă atenție la detalii, a durat mult atât luarea comenzii cât și aducerea băuturilor și a restului comenzii. Baia slăbuță. Este loc de îmbunătățiri, sau poate că a fost numai o întâmplare deși nu erau ocupate toate mesele.
Florin Matei
Florin Matei2 ani în urmă
Situat pe Faleza inferioară a Dunării, localul este una din alternativele de relaxare din zonă. Personal, prefer să iau micul dejun, uneori, aici. Recomand omleta casei, denumită chiar "Captain Jack": are de toate și este foarte consistentă, te saturi garantat ! Personal amabil. Treceți pe la Captain Jack să vă relaxați la malul Dunării !
Andrei Peiu
Andrei Peiu2 ani în urmă
Mancare buna, personal amabil
Eleonora Nicoleta Pană
Eleonora Nicoleta Pană2 ani în urmă
Foarte bună mâncarea! 👏👏👏👏 Recomand!😊
Locații recomandate