/Dolj/Restaurant

Hanul Andriței

Strada Viitorului 34, Craiova 200786, România

Hanul Andriței
Restaurant
4.4
515 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V88+F8 Craiova, România
+40 765 045 265
hanulandritei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dragos anghel
Dragos anghel2 ani în urmă
Locatie dedicata evenimentelor. Personal receptibil si mancare foarte buna! Tinand cont ca evenimentele se deruleaza seara, exteriorul locatiei ar putea fi luminat mai bine. EX. luminile piscinei erau stinse...putin cam creepy!!
Iovan Ion
Iovan Ion2 ani în urmă
Locatie amplasata pe centura de nord a mun. Craiova, dispune de sali de evenimente cochete, bine aerisite, spatioase si frumos aranjate. Spatiile de cazare sunt spatioase, cu mobilier frumos si paturi generoase, baie mare si dotata cu cabina de dus moderna. Recomand cu caldura
Dana BOSTON
Dana BOSTON2 ani în urmă
O seară de neuitat. Meniul excelent. Personal super atent.
Vă mulțumim.
Ionut Cosac
Ionut Cosac2 ani în urmă
Locatie foarte faina pentru nunta. Cazarea la locatie nu e cea mai grozava (clanta lipsa la baie, wc semi-infundat, lipsa plase de tantari la geamuri - nu poti aerisi). Probabil nu-i mai intereseaza. Pacat, fac impresie buna cu locatia pentru nunti, dar iti nemultumesc invitatii cazati acolo.
Lucian Corneev
Lucian Corneev2 ani în urmă
Am primit o camera la intamplare in "noul hotel". Ne batea un neon in geam direct de afara, lumina maxima im camera noaptea. Jaluzele egale cu 0. Undeva este un compresor lipit de perete, care cand porneste, este practic la tine in camera si a tot potnit si s-a oprit toata noaptea. Usa de la intrare se balangane inchisa. Nu am putut sa dorm deloc dupa eveninent. Oribil.
Iulian Ontica
Iulian Ontica2 ani în urmă
Impresionant.
Un meniu foarte gustos și curat.
O sala destul de mare.
Ospătari super de treabă cu vastă experiență.
Bravo.
Jos pălăria.
Marius badea
Marius badea2 ani în urmă
Totul la superlativ . Mâncare, servire , muzica , amplasament . Ai parcare , ai acces ușor la locație, ai spațiul destinat evenimentelor amenajat superb . Merita .
Kayaba sachs
Kayaba sachs5 ani în urmă
Locatia ok(toate 3), personalul ok, patronatul lasa de dorit, se autointituleaza "cel mai bun centru de evenimente" si uita sa sune pt confirmari, meniuri, chiar si camerele rezervate a uitat sa le rezerve si nu am mai putut face asta pt ca erau ocupate, motivul fiin ca nu face fata.
Open bar nelimitat din partea restaurantului , la ora 12 nu mai aveau whisky....penibil,avand in vedere figurile si aroganta pe care nu ezita sa le arate
Locații recomandate