/Dolj/Restaurant

Pizza Peter

Strada Tufănele 2, Craiova, România

Pizza Peter
Restaurant
4.4
931 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QJG+65 Craiova, România
+40 251 587 710
pizzapeter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Cristian Pop
Cristian Pop2 ani în urmă
Nu recomand de vrei să bagi ceva la burtă ok calitate preț 25 lei o pizza sosul de roșii nu era sos niște bucăți de roșii ( lovite cu ciocanul ) am cerut picant ok 7 sâmburi de ardei deasupra și gata ! Am vrut să mănânc o pizza bună 50 60 lei ăsta este prețul pentru o pizza supremă dar nu am găsit.
Im parfaite
Im parfaite2 ani în urmă
Am comandat 2 pizza prin intermediul aplicatiei Takeaway (pizza Peter si pizza Capriciosa) si ni s-a livrat dupa 1 h 20 de minute de așteptare o pizza Peter si o pizza Quatro Formaggio in locul celei Capriciosa . Cireasa de pe tort a fost parul pe care l-am găsit pe o felie de pizza. Servicii livrare/ mancare dezamagitoare. Nu recomand.
Costi Buliga
Costi Buliga2 ani în urmă
Pizza foarte buna , din pacate serviciul de livrare este prost organizat . Am facut comanda , mi s-a spus ca vine in 1ora si 15 min. , s-a facut o ora jumate pizza tot nu a venit . Am sunt si mi s-a spus ca au sarit peste comanda si ca o sa vina in cel mai scurt timp, alta jumate de ora si eu tot astept . Rusine !!Organizare proasta ...
Andrew Pap
Andrew Pap2 ani în urmă
Personal foarte amabil,mancare bună și preturi medii. Localul acesta bate la fund multe terase din centru.
Jennifer Soare
Jennifer Soare2 ani în urmă
1. Am comandat o pizza vegetariana. Nu cred ca au mancat vreo data o pizza ca sa stie ce gust ar trebui sa aiba si cum ar trebui sa arate. Daca mananc o pizza groaznica la un restaurant, inteleg situatia pentru ca poate au alte preparate pe care se axeaza, dar sa mananc o pizza groaznica si fara gust la un restaurant care are in nume cuvantul ‘Pizza’ atunci chiar este anormal.
2. Pizza VEGETARIANA se pare ca la ei poate contine urme de ton. Macar daca puneau suficient..
3. Pentru ca trebuia sa mai adaug 11 lei pentru a face comanda, am luat un cheesecake. A costat 12 lei. Crema are un gust atat de rau incat probabil ca imi va fi rau dupa ce am gustat.
NU RECOMAND!
Ivan Ivan
Ivan Ivan2 ani în urmă
Nu se poate asa ceva in plm…am mancat 2 felii și am crezut ca imi vomit și ficații…am mai dat și 60 de lei pe 2 pizza🤦🏻Cumpărați din alta parte pizza nu din locul asta infect🤮🤮
Alexandra Ionisor
Alexandra Ionisor2 ani în urmă
Cea mai buna pizza din oras! Felicitari! Sunteti cei mai buni!
Andy Gheorghica
Andy Gheorghica2 ani în urmă
O pizza foarte gustoasă, sa tot mergi la o pizza
Locații recomandate