/Constanta/Restaurant

Terasa Andreea

Constanța 900001, România

Terasa Andreea
Restaurant
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JMG+R8 Constanța, România
+40 722 657 379
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–1
Marți: 8–1
Mirecuri: 8–1
Joi: 8–1
Vineri: 8–1
Sâmbătă: 8–1
Duminică: 8–1
Scrie o recenzie
Roberto Nicola
Roberto Nicola2 ani în urmă
Toate mâncărurile de la aceasta terasă sunt făcute de bucătari de 5 stele .
Aurelia P
Aurelia P2 ani în urmă
E un mister cum are acest restaurant 4+ stele din recenzii, e mediocru (cu indulgență). Puncte bune: servirea rapidă, terasa curată, hamsiile ok. Restul slab: cartoful copt era vechi, salata ofilită, pastele absolut banale, cu ingrediente ieftine. Prețul foarte mare (180 ron 4 feluri și apă plată) nu are ca explicație decât locația, Casino Mamaia.
Bazy Cristi
Bazy Cristi2 ani în urmă
Restaurantul nu a atins asteptarile pe care le aveam, avand in vedere recenziile pe care le are. Am comandat o portie de vita speciala, care desi a avut un pret ridicat, 70 de lei, a venit cu jumatate din portia afisata pe meniu. Atunci cand am cerut ca in loc de crutoane sa imi aduca piure ca si garnitura, ospatarul mi-a spus ca se poate, dar piureul a aparut la final pe nota, in lipsa crutoanelor. Mancarea a fost gustoasa, arata bine, servirea destul de rapida, atmosfera cu siguranta nu este de 4 stele.
Marian Scheinfort
Marian Scheinfort2 ani în urmă
Un moment remarcabil în toate concediile noastre de zeci de ani încoace. Dacă ar trebui să definesc într-un cuvânt, aș spune "clasă". Memorabil. Clătite siciliene și Frito misto de fructe de mare.
Cosmin Vaduva
Cosmin Vaduva3 ani în urmă
Excelent raport calitate/ preț .
Serviciile ireproșabile ,recomand cu căldură și vom reveni cu plăcere cat de curând !
Gabriela Mihaela
Gabriela Mihaela3 ani în urmă
Multumim pentru profesionalism.
Excelent totul de la personal, mancare si amplasare.Ne-am simtit tratati ca in occident.
Am fost primiti si cu catelul.
Preturile sunt corecte.
Gabriel Eugen Toma
Gabriel Eugen Toma3 ani în urmă
Preturi cam ridicate, parerea mea, dupa o perioadă ciudată, dar de remarcat ca puteau servi 90-95% din ce aveau prezentat in meniu, meniu care era destul de bogat! Am fost in timpul săptămânii, deci nu era aglomerat, iar servirea si amabilitatea personalului este de lăudat. Vom reveni cu plăcere.
Sergiu Stoica
Sergiu Stoica2 ani în urmă
Locatia e excelenta , angajatii bine pregatiti , iar ospatarul , cu mult chef de viata , seara , dupa o zi intreaga :)) Mancarea a fost buna , 9/10 , iar preturile ok . Singura neintelegere a fost ca noi am ajuns la ~23:20 iar comanda ne-a fost luata cam la 23:30 si mancarea a ajuns la 23:40/45 , doar ca restaurantul se inchidea la 00:00 din cauza pandemiei . Da , trebuia sa stim si noi , dar am fost anuntati doar cand s-au adus bauturile . Putin neplacut , asta este si steaua in minus , in rest un total de 9/10 ! Voi reveni cu drag .
Locații recomandate