/Cluj/Restaurant

Fragment

Strada Splaiul Independenţei, Cluj-Napoca 400372, România

Fragment
Restaurant
4.7
184 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9C+QV Cluj-Napoca, România
+40 770 102 030
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Andrei Feldrihan
Andrei Feldrihan4 ani în urmă
Probabil singurul restaurant din Cluj-Napoca cu personal profesionist si cu produse de la producatorii locali. Cred ca este poate singurul restaurant care se apropie de o stea Michelin. Chelneri profesionisti te sfatuiesc si te consiliaza. Am mancat un aperitiv de vinete afunate cu ciuperci din padurea Hoia. Gust si texturi incredibile, felul principal a fost pastrav de Bologa foarte bine marinat, se topea in gura fara niciun os. Am mancat si un desert cu crema de mascarpone si piscoturi extrem de bogat. Colectia de vinuri deasemenea impresionanta. Asa cum am zis si mai sus probabil cel mai bun restaurant din Cluj-Napoca. Pentru o cina ca cea de sus in doi oameni si un pahar de vin sa va asteptati la un pret de minim 50 de euro.
Mady Miron
Mady Miron4 ani în urmă
Un loc pe care il recomand pentru atmosfera, servire si meniul ales.
Ioan Pan
Ioan Pan4 ani în urmă
[EN]
A mix of posh and modern in terms of design and atmosphere. Overall a chill atmosphere with a good service. But, the portions are quite small but as some says, such places are more about image and culinary quality.
~
[RO]
Un amestec de lux și modern, în ceea ce privește designul și atmosfera. În general, o atmosferă de chill, cu o servire buna. Dar, porțiile sunt destul de mici, dar după cum spun unii, astfel de locuri sunt facute mai mult pentru imagine și calitate culinara.
Dinu Burduja
Dinu Burduja4 ani în urmă
O experienta exceptionala.
Recomand pentru cei ce vor altceva.
MARINAU GHEORGHE
MARINAU GHEORGHE4 ani în urmă
Din recenziile văzute eram curios sa vad acest local. De cum am intrat am rămas surprins ca înăuntru nu era nici un client restaurantul era gol deși era duminica seara..ok sa mergem mai departe ,meniul era foarte sărac nu prea aveai ce sa alegi ..am comandat doua tipuri de mancare ,porțiile foarte mici ,extrem de mici , iar ca si calitate nimic ieșit din comun , carnea rece la fel ca si garnitura.Singura nota pozitivă a fost servirea .baiatul a fost foarte atent si drăguț dar sa cheltuiești aproape 300 de lei (fără desert) pt doua persoane si sa iesi flamand din restaurant si fără a mânca absolut nimic deosebit m au facut sa înțeleg de ce restaurantul era gol intr o duminica seara.
Madalina Alexa
Madalina Alexa5 ani în urmă
Locatie frumoasa si retrasa, daca va doriti o alternativa la restaurantele din centru.
Meniul este destul de "mic", mi-a fost destul de greu sa aleg ceva, insa pana la urma am facut cea mai buna alegere:
- Rata tanara, foarte gustoasa si bine gatita. Singurul mic "-" prea putin sarata
- desert: Kaho Tapu - un desert bun si racoritor. Il puteti alege daca nu va doriti ceva foarte dulce.
Personal amabil
Horatiu Pop
Horatiu Pop5 ani în urmă
O experiență deosebită. Este un restaurant care merită atenție. Mâncarea a fost foarte bună la gust. Atmosfera este plăcută și relaxantă. Servirea mesei a fost de asemenea foarte bună și cu atenție față de clienți. Meniul nu este mare, dar orice se comandă de pe el este deosebit. Am înțeles că meniul se schimbă periodic. Cu siguranță voi reveni.
Luiza Virlan
Luiza Virlan6 ani în urmă
Deși inițial am avut rețineri (datorită amplasării în incinta Cluj Arena) am avut o surpriză foarte plăcută.
Design modern si elegant, curățenie impecabilă. Personalul este mai mult decât primitor si serviabil, meniul nu este foarte vast, conține o minimă varietate dar preparatele sunt perfecte. Se vede o grijă deosebită în aranjarea fiecărei farfurii .
Locații recomandate