/Braila/Restaurant

Crama Terente

Bulevardul Independenţei 157, Brăila, România

Crama Terente
Restaurant
4.1
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XG9+V9 Brăila, România
+40 339 401 532
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–22
Marți: 12–22
Mirecuri: 12–22
Joi: 12–22
Vineri: 12–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
Mas Materic Auto Serv
Mas Materic Auto Serv4 ani în urmă
Frumos local si servire de calitate,atât meniu cat si oamenii locului.
Va las sa va pregustati din fotografii.
Daniel Sandu
Daniel Sandu4 ani în urmă
Superb,mâncare foarte bună,servire impecabilă
1974nicoleta
1974nicoleta4 ani în urmă
Am fost acum cateva zile :) mai exact duminica la pranz. Dupa ce am răsfoit meniul am zis totuși sa urmez sfatul ospătarului care mi recomanda meniul zilei : peste proaspăt . Am primit o porție de peste cu mămăliguța rece :( fără gust , absolut ! Și pentru ca mi era foame am cerut un papanaș . Mi s a spus ca durează puțin pentru ca L vor face pe loc :) woau zic o sa fie delicios :( dar nu a fost ! Nu pot descrie cum arata :( doua lipii pline de ulei puse una peste alta cu un mot acoperit cu smântâna :( toată farfuria plină cu smântâna si cu gem , ca sa nu se vadă ce este practic in farfurie :( i am spus servitoarei ca nu pot sa mănânc așa ceva și drept răspuns mi a replicat ca i pare sincer rău ca nu am venit pe tura ei ( ea fiind și bucătar ) a văzut dar nu are ce sa facă si bonul a fost făcut cu papanaș cu tot 🤣dezamagitor:( și uite așa ați mai pierdut si nu doar un client , credeți ma !!!
Maria Măndiţă
Maria Măndiţă4 ani în urmă
Mâncare gustoasă, gătită ca odinioară, atât cea cu specific românesc dar și cea din alte bucătării -bulgărești, macedonene, grecești. Atmosferă patriarhală, ambient superrelaxant, recomand!
Gabriela Contofan
Gabriela Contofan5 ani în urmă
Preturi foarte mari iar mancarea....este sub orice critica:kaiser prajit, carnati din comert, macrou afumat de la tipla, macrou marinat din galetusa, icre din caserola....a fost pentru prima si ultima data in aceasta locatie.
Nu recomand
Deea Lilith
Deea Lilith5 ani în urmă
Pacat de locatie. Sunt total nemultumita. Minora de la bar nu face deosebirea dintre un carnat proaspat de porc si un carnat de oaie. Preturile se umfla exagerat. Se servesc carnati fara aspect si arsi.
Cerasela Barbu
Cerasela Barbu5 ani în urmă
Aș reveni cu drag oricând. Atmosferă plăcută, mâncare f.buna, servirea impecabila. Grădina e minunata si ne am simtit ca acasa!
Anysia Findis
Anysia Findis6 ani în urmă
O locație superba si un vin bun motiv pentru care as acorda 5 stele.
Mâncarea lasa de dorit pentru ca orientarea catre client este minima: In meniu scrie ca ti se va aduce pulpa de pui dar în schimb a ajuns pieptul de pui ( Nu consum piept de pui sub nicio forma) fara niciun fel de atenționare; fripturile reci dar gustoase; limonada este servită fara întrebare cu miere de albine (din pacate unele persoane au restricție la mierea de albine), nu vine nimeni sa întrebe dacă totul este ok, daca mai este nevoie de ceva. Invitații mei au fost nemulțumiți. Locul are totuși potențial si e placut. Recomand mai multă interacțiune cu clientii.
Locații recomandate