/Botosani/Restaurant

Bella

Aleea Unirii, Botoșani, România

Bella
Restaurant
4.1
713 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMV6+F6 Botoșani, România
+40 742 308 521
bellanapoli.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adina Titiliuc
Adina Titiliuc2 ani în urmă
Am comandat cu livrare la domiciliu 3 feluri de mancare. O supa de linte care a venit fara lamaie, o salata mixta care a venit fara sare, piper si cel mai important ulei ca sa nu vorbesc de un dresing si al treilea fel a fost complet. Vreau sa intreb bucatarul (daca tine de el) cat de delicioasa este o salata de legume fara nimic condimente in ea ? Livrarea o inteleg ca este aglomerat traficul si poate au si clienti multi la restaurant. Nu comentez nici pretul ca aici eu am ales.
Nadia Andriita
Nadia Andriita2 ani în urmă
Data trecuta la o nota de plata mare am primit câte o baclava micuța, un gest frumos care acum nu s- a mai repetat.
Mihaela Vişan
Mihaela Vişan3 ani în urmă
Pacat de locatie. Preturi mari pt calitatea si gustul preparatelor servite.
Mihaela Vişan
Mihaela Vişan4 ani în urmă
Am fost de nenumarate ori in aceasta locatie,nu pot spune ca a fost ceva wow,doar acceptabil,insa pe 14 februarie am vrut sa incerc altceva fata de ce comand de obicei si am incercat o pizza cu fructe de mare. O DEZAMĂGIRE TOTALA! Intreaga pizza se scalda in sosul de bulion. Nu puteai lua o felie sa o mananci fara ca sa curga pe toate partile sosul,a fost nevoie sa "pescuiesc"fructele de mare cu furculita,ca sa.mi fac macar pofta. Restul a ramas intact.
Maicariu Ionel
Maicariu Ionel4 ani în urmă
Mancarea este buna. Insa ospatarita este praf am stat 30 de minute pentru un sos si l-o adus dupa ce am mancat pizza.
Si seful o spus ca este aiurita si doarme in picioare....deplorabil...tacamurile au venit odata cu nota...e prima si ultima oara cand o sa cinez aici¹
Sebastian Purusniuc
Sebastian Purusniuc4 ani în urmă
Mâncarea foarte proastă, servirea și mai proastă, ospatarii sictiriți, un loc prea mult spus mediocru.
Limonadă fără suc de lămâie, doar apa si colorant, resturi alimentare folosite pentru pizza, baile infecte, fara hartie si sapun.
Pofta buna!
Theodor Gavril
Theodor Gavril5 ani în urmă
Un loc minunat, servirea da dovada de profesionalism, mancare savuroasa, timpul in care mancarea ajunge este ca in oricare restaurant/pizzerie. Decorul interior este placut, linistitor, trasaturi vintage. Mesele si scaunele sunt confortabile, vesela curata, stralucitoare, farfuriile au imprimeuri specifice cu bucatari si pizza. Am mancat diverse sortimente de pizza si paste, niciodata nu am dat peste ceva care sa nu imi ajunga asteptarile. Limonada este grozava si servirea acestora in borcanele ii da un plus estetic foarte bun, o bei cu placere, lime-ul face tot. Chelnerii sunt foarte serviabili, joviali, persoane placute care nu te preseaza sa pleci de la masa chiar daca ai terminat consumatia. Recomand cu toata inima. Sa nu uitam de preturile convenabile in consecinta cu mancarea servita.
Vlad Mariscu
Vlad Mariscu2 ani în urmă
Pe lângă faptul ca în momentul în care ne am așezat la masa am realizat ca praful de un deget se odihnea pe masa nederanjat de nici un angajat, mai apoi am realizat ca "kebab" e defapt un produs preparat din orez și ceva ceapa aruncata la mișto într-un platou ce efectiv plutește definiția foamei 🤣😂
Locații recomandate