/Bacau/Restaurant

Beraria cu Noroc

2A Galeriile Cora 4 Strada Milcov Republicii II Bacău Municipiul, Bacău 600149, România

Beraria cu Noroc
Restaurant
4.2
712 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW7C+8P Bacău, România
+40 757 162 478
berariacunoroc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Vineri: 10–1
Scrie o recenzie
Ioana Catalina
Ioana Catalina2 ani în urmă
Unul din locurile mele preferate din Bacău! Mancarea este delicioasă iar papanaşii sunt ca la mama acasă! Recomand cu drag acest loc pentru iesirile cu prietenii!
Ganna Mazzucchelli
Ganna Mazzucchelli2 ani în urmă
Doar îngrozitor !!! Nu voi mai merge niciodată acolo. Mâncarea este groaznică, trebuie să aștepți mult timp. Am comandat o pizza pentru un copil, am așteptat o oră, când am întrebat despre pizza, mi s-a spus că nu am comandat nimic. Am găsit o bucată dintr-o pungă în salata mea. Groază !!!
Andreea Iuliana
Andreea Iuliana2 ani în urmă
De fiecare data cand am mers acolo, am ramas cu o impresie buna. Dar, dupa intamplarea de astazi, mi-a lasat un gust amar! Deobicei sunt o persoana intelegatoare si inteleg atunci cand intarzie mancarea. Dar sa astept o ora si jumate dupa 2 clatite e inacceptabil! Am comandat la ora 17:00, dupa jumatate de ora am atras atentia unul ospatar, crezand ca poate a uitat, apoi i-am spus si chelneritei care imi.luase comanda, iar la 18:00 am cerut portia la.pachet si nota de plata deoarece trebuia sa plec acasa, si am.mai asteptat inca jumatate de ora!!!!!! Sunt foarte curioasa de ce a durut atat, avand in vedere ca teresa nu era asa plina si majoritatea erau doar cu bauturi!Organizarea lasa de dorit! Nu o sa mai merg acolo sa mananc!
Gherghel Cristina
Gherghel Cristina4 ani în urmă
Mâncarea bună, pizza chiar e ok, durata de așteptare relativ ok, preturi in marea lor majoritate, decente. In schimb ospătarii nu isi scriu comenzile și prin urmare se uită comanda... 😤
Ionut constantin cazamir
Ionut constantin cazamir2 ani în urmă
Am comandat coaste miercuri seara 23 Februarie si m-am ales cu toxinfectie alimentara ajungand la urgente .Sa va fie rusine
Ovidiu daniel
Ovidiu daniel2 ani în urmă
Costița avea gheata in interior iar pe exterior era caldă. Iar ospătărița mi-a zis ca stie ce bucatar are. Si ca ii pare rau.
Iulian Stefan Obreja
Iulian Stefan Obreja2 ani în urmă
A devenit unul din punctele fixe pentru a petrece timpul cu prietenii la o bere sau un cocktail , recomand și mâncarea, tradițională internațională și pizza 🍕 .
Emma Pickless
Emma Pickless2 ani în urmă
Personal amiabil si suprasolicitat, insa mancarea lasa de dorit. Am comandat pizza cu pui si in unele locuri era atat de scarboeasa si avea gust de peste stricat, nu s-a putut manca. Preturile sunt maricele pentru cate ofera locul.
Locații recomandate