/Bacau/Restaurant

Bacchus Bistro Chic

Strada Mihail Kogălniceanu 36, Bacău 600204, România

Bacchus Bistro Chic
Restaurant
4.6
418 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW95+FP Bacău, România
+40 759 036 039
bacchusbistrochic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Simona Pandelache
Simona Pandelache2 ani în urmă
Comanda prin Glovo - mancarea a ajuns fierbinte dar cartofii, care se presupune ca ar fi trebuit facuti la cuptor, cu condimente, au fost cruzi si necondimentati (nu ca ar mai fi contat). Au ajuns toti direct la cosul de gunoi.
Cristina Zota
Cristina Zota2 ani în urmă
Un restaurant minunat cu mancare foarte buna si personal extrem de amabil!
Il recomand pentru evenimente private restranse deoarece sala de la etaj este superba! Noi am facut o nunta cu 30 de invitati acolo si a fost perfect!
Doamna Nicoleta a fost foarte intelegatoare si deschisa la sugestii, iar ospatarii au fost atenti la nevoile invitatilor si au avut grija sa nu lipseasca nimic de pe masa toata noaptea!
Mancarea a fost delicioasa, toti invitatii au complimentat-o.
Daca sunteti in cautarea inchirierii unei sali pt un eveniment privat sau doar sa mancati ceva bun in oras, Bacchus este locul ideal!
Danut Ciresica
Danut Ciresica2 ani în urmă
Recomand tuturor celor care sunt în trecere prin oraș sa se oprească la masă la restaurant. Atmosfera foarte plăcută iar personalul foarte amabil. Mâncarea, bine gătită fata de multe alte locuri din moldova.
Maria Chiotan
Maria Chiotan2 ani în urmă
Locul arata frumos si ingrijit cu multiple posibilitati in meniu. Eu am comandat o ceafa de porc cu cartofi prajiti dar carnea era mai tare si cartofii cam nefacuti. Ceilalti de la masa au avut alte feluri de mancare si le-au placut. Poate doar a fost un mic ghinion. Probabil ca voi reveni si voi incerca altceva data viitoare.
Mmmadalina28
Mmmadalina282 ani în urmă
Intr-o seara ploiasa am vizitat restaurantul la interior. Mancarea foarte bună, șalău cu legume la tigaie gătite perfect și sărate perfect. Chelnerița(era în prima zi) a știut sa zâmbească iar servirea a fost impecabila. Felicitări!
Dacă aveți chef de ceva dulce recomand clătitele cu miere. Dulci dar foarte bune!
Curat, se respecta distantarea și normele de ocupare a localului.
Faptul ca este localizat central, lângă Parcul Trandafirilor și Parcul Catedralei ajuta foarte mult pentru ca ai ce face și după ce liniștești poftele😅.
Lucian Ghioldus
Lucian Ghioldus2 ani în urmă
Un restaurant deosebit, îngrijit, curat cu mâncare și servire foarte bune. Recomand cu căldură.
VIOREL COSERARU
VIOREL COSERARU2 ani în urmă
Total mulțumit. Ambient select, produse diverse și de calitate la preturi corecte și nu în ultimul rând, personal serviabil
Mihai Ursan
Mihai Ursan2 ani în urmă
Probabil unul din cele mai dragute localuri din Bacau. Mancare foarte gustoasa si la preturi accesibile, curat, servire rapida. Cu siguranta voi reveni aici cand voi mai trece prin acest oras.
Locații recomandate