/Arad/Restaurant

Il Classico Arad

Strada Sighișoara 6, Arad 310308, România

Il Classico Arad
Restaurant
4.8
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5992+RQ Arad, România
+40 771 057 204
ilclassico.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Damaris Condre
Damaris Condre2 ani în urmă
Un restaurant foarte frumos, amenajat cu bun gust, loc de joacă pentru copii și mâncare excelentă! Recomand!
George Iordache
George Iordache2 ani în urmă
Pizza făcută ca la mama ei acasă în , ,la bella Italia",cu ingrediente din Italia ,calitatea I , fără compromisuri,cu prețuri corecte (în medie cam 30-35 de lei o pizza).Personalul e foarte amabil,patroana e foarte atentă la detalii .O experiență foarte plăcută !
Munteanu Mihnea
Munteanu Mihnea2 ani în urmă
Cea mai autentică pizza din oraș. Recomand cu căldură!
Mada Vasile
Mada Vasile2 ani în urmă
Noi, ca parinti, ne-am putut relaxa servind ceva, cat timp copilul s-a jucat. Un mare plus la baie, sunt chiuvetele la nivelul copiilor.
Alexandra Dohotari
Alexandra Dohotari2 ani în urmă
Ma asteptam ca daca tot aveti pasta day, pastele sa fie foarte bune, dar ragu bolognese au fost total sub asteptari,pastele erau fara gust din cauza sosului din care lipseau ingrediente esentiale, carne putina, cunosc reteta si am facut acasa de mai multe ori sosul bolognese, cu siguranță nu a fost gatit 5 ore cum scrie in meniu.

Ospatarul a fost iritat cand i-am zis ca pastele nu au gust, si eventual sa imi aduca sare/parmezan sa le pot manca. Le-am primit, dar nicio scuza din partea lor, si cireasa de pe tort pe langa pretul pastelor (38 lei exagerat oricum pt ce am primit) mi-a incasat si 9 lei pentru 25 g de parmezan ras.

Pizza se apropie de originalele pizze napoletane. Au avantaj ca sunt singurii (cred) din arad care fac blatul asa. Pentru pizza vom mai reveni, dar pentru paste niciodată.
Mirela Gianina Lavinia Lupo
Mirela Gianina Lavinia Lupo2 ani în urmă
Un restaurant cu o atmosferă specială , caldă , îți insuflă armonia sufrageriei familiei , desprinsă și înfiripată într-un cadru autentic, tocmai din inima Italiei .

Ne-am simțit minunat împreună cu cei dragi .

Ingredientele italiene atent alese și folosite cu mare iscusință provin din medii protejate , gazdele înfăptuiesc o artă din a-ți oferi detaliile cu privire la rețetele preparatelor cu care îți încântă simțurile .

Merituoase felicitări și admirație !
Viorel Dorobantu
Viorel Dorobantu2 ani în urmă
Pizza arata foarte bine, ingrediente de calitate. In schimb, blatul nu a fost grozav.
Alexandru Sorin
Alexandru Sorin2 ani în urmă
De departe, cea mai bună și mai deosebită pizza din oraș. Am încercat doar pizza - în jur de zece dintre numeroasele sortimente disponibile și sunt foarte mulțumit. Gustul cel mai bun și experiențele cele mai plăcute au fost cele din restaurant, acompaniate de un vin roșu italian, căci pizza (de la Il Classico) e făcută pentru a fi savurată proaspăt scoasă din cuptor, iar la pachet parcă își pierde din savoare. Un plus de busuioc, oregano și/sau ierburi mediteraneene sigur ar ameliora gustul deja delicios al pizzelor.
De apreciat și strădaniile gazdelor de a crea diverse evenimente/ocazii în restaurant, precum și frecvența postărilor pe Facebook. Prețurile nu-s tocmai mici, dar sunt cel puțin corecte în raport cu calitatea oferită.
Aștept cu o oarecare nerăbdare următoarea vizită la Il Classico.
Locații recomandate