/Arad/Restaurant

Pizzeria Boccaccio

Strada Dreptății 21, Arad 317405, România

Pizzeria Boccaccio
Restaurant
4.3
602 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5993+7M Arad, România
+40 748 517 618
pizzeriaboccaccio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Catalin Goilean
Catalin Goilean2 ani în urmă
Nu e om sa dea cu apa pe copii!
Vrem Mihneaul inapoi.
De asemenea, lipseste unguru bulan cu plasa de par sa ia oamenii din strada.
Cutu e dragut!
RV org (realvisits org)
RV org (realvisits org)2 ani în urmă
Am comandat la pachet, dupa 2h am sunat sa anulez, ca nu-mi ajunsese mancarea. Probabil (iar) nu avea BUCATAREASA chef de lucru :)
Roxana Ana-Maria Laza
Roxana Ana-Maria Laza2 ani în urmă
Am mancat de multe ori, mi-a placut foarte mult dar dupa ultima comanda am ramas dezamagita. Am comandat 3 pizza pe Glovo, dintre care una a la pizzaiol care se presupune ca are peste 900 g. De obicei nu fac treaba asta, dar din curiozitate chiar am cantarit pizza si avea 580 g, ii lipseau ardeiul iute si maslinele. Eu inteleg ca mancarea scade in greutate la cuptor… dar nu aprox 400 g. Mentionez ca nu e prima data cand sesizez ca pizza nu ar avea gramajul mentionat.
SeKweed
SeKweed2 ani în urmă
O mare teapa de pizza, a la pizaiol cantareste 960g la ei in meniu, cand de fapt are doar 580g si mai lipsesc si ingrediente, toate felurile de pizza de la ei cantaresc mai putin decat spun ei. Dezamagire totala.
Tiberiu-Emil Miti
Tiberiu-Emil Miti2 ani în urmă
Asigurați-vă că rezervarea a fost corect recepționată. De obicei se rezerva o masa la doua familii. Care vine prima are noroc.
Patricia Luca
Patricia Luca2 ani în urmă
Nu recomand! Am comandat 3 pizza care au ajuns dupa 2 ORE RECI! O pizza deloc aspectuoasa si cu ingrediente banale. Cu asemenea servicii si mancare de proasta calitate ma mir ca nu au dat inca faliment!
I H
I H2 ani în urmă
Am facut o comanda la domiciliu, mi s-a spus ca va dura aprox o ora jumate pana vor livra. Au trecut mai mult de 2 ore jumatate, inca nu au livrat comanda, si nici la telefon nu mai raspund.
La telefonul fix nu raspunde nimeni, iar la cel mobil primesc mesajul ca telefonul este inchis sau nu se afla in aria de acoperire.
Mizerabil customer service. Rusine, Boccaccio.
Akadi81
Akadi812 ani în urmă
Am comandat telefonic si dupa 2 ore si jumatate, comanda nu a ajuns desi locatia e la sub 1 km. Telefonul e inchis. Penibili! Recomand sa ii ocoliti.
Locații recomandate