/Arad/Restaurant

La Pergola

Bulevardul Revoluției, Arad, România

La Pergola
Restaurant
3.5
3 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
58HC+X2 Arad, România
+40 257 255 233
lapergola.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Anca1 an în urmă
8 martie 2023. Trebuia să fie o seară frumoasă pentru câteva doamne ieșite să sărbătorească. Trebuia, dar nu a fost din cauza unei doamne ospătărițe, blond- șaten, tunsă până la umeri și în jur de 45-55 ani. A vorbit foarte urât cu noi, pe un ton ridicat, de cum am ajuns la restaurant. La finalul serii ne-a reproșat că nu i-am lăsat bacșiș. MENȚIONEZ CĂ A PRIMIT BACȘIȘ APROXIMATIV 10% DIN NOTA DE PLATĂ. Ne-a uimit neprofesionalismul de care a dat dovadă și mă miră cum un local atât de frumos permite ca ospătarii să aibă astfel de comportament!
MÂNCAREA FOARTE BUNĂ!
SERVIREA FOARTE SLABĂ ( MĂ REFER LA DOAMNA CARE NE-A SERVIT).
Diana Trabok
Diana Trabok2 ani în urmă
Locația este extraordinară și mâncarea delicioasă. Am dat doar 4 stele deoarece la unul din cele 6 meniuri am atras atenția că erau cartofii cam reci și mă așteptam ca ospătarul macar să-și ceară scuze. Nu a făcut asta, dar mite să ofere înlocuirea cartofilor! Și nici desertul nu a fost cum trebuia - lava cake fara mijloc moale, chiar copt bine
Andrada Lorena
Andrada Lorena2 ani în urmă
Ospitalitatea acceptabila spre slaba. Cat despre chessecake-ul reinterpretat raportul calitate/pret lasă de dorit +( s ar putea spala mai bine tacamurile).
Mihai Savulescu
Mihai Savulescu2 ani în urmă
O gama variata de produse culinare. Gust si rafinament. Servicii ok. Personal foarte amabil. Servire si preturi ok. Recomand.
Emil Bucur
Emil Bucur2 ani în urmă
Groaznic... dupa 40 minute de asteptare comanda, am "indraznit" sa intreb chelnerul despre comanda mea, in situatia in care mai erau doar 2 clienti la mesele de pe terasa.
In mod evident l-am incurcat si dupa ce s-a consultat cu alt coleg si a verificat la bucatarie a admis ca a uitat sa transmita comanda.
Nu am avut nervi sa astept comanda "cu prioritate" dupa cum a promis la revenire deoarece nu mi se pare normal sa prioritizezi clientii si am plecat...
Nu recomand, am citit ulterior si alte recenzii si au avut probleme similare.
Andreea Crăciun
Andreea Crăciun2 ani în urmă
mancare gustoasa, personal amabil! recomand muschiulet de porc in sos de ciuperci si paste
Mos Nicolae
Mos Nicolae2 ani în urmă
Local drăguț cu servire bună, mâncarea bună la gust deși steakul de vita a provocat o toxinfectie puternica ceea ce înseamnă probleme mari la igiena ! E singura masa din acea zi deci singura cauza de contaminare
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Restaurantul surprinde plăcut din majoritatea punctelor de vedere: terasa, personal amabil si profesionist, care acordă atenție clientului, preparate gustoase, nici prea mult nici prea putin. Măsuri de igienă in conformitate COVID. Timp de așteptare mediu.

Neplăcut: salata de rosie 10 lei, două rosii medii feliate. O clienta a venit cu un caine de talie mare pe terasa, care a și rămas pe terasa, chiar prin locul pe unde se face accesul. La alta masa erau două fete cu un bishon. Probabil se accepta accesul cu animale de companie, nu este pe stilul meu.

In rest, toate bune!
A G
A G2 ani în urmă
Cafea foarte buna,mancarea la fel.Servirea destul de repede,e ok.
Locații recomandate