/Arad/Restaurant

LA RUS KEBAB

Piata Catedralei 1, Arad, România

LA RUS KEBAB
Restaurant
4.3
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5896+XM Arad, România
+40 732 955 758
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Chifor
Bogdan Chifor2 ani în urmă
Mâncare foarte buna, recomand ! 👍
Captain Pumpkin
Captain Pumpkin2 ani în urmă
RO: Mancarea este de o calitate acceptabila. Nu este tocmai " peste medie " dar nici deosebit de proasta. Recomand, totusi, sa evitati shaormele.
Problema majora insa, este programul sau, mai bine spus, lipsa lui. Programul de lucru este foarte "flexibil" in detrimentul clientului. Uneori este deschis dupa orele expuse, altadata e inchis toata ziua fara vreun "motiv". NU recomand sa va bazati pe ei daca doriti ceva la o anumita ora sau intr-o anumita zi. Pe langa asta, as evita sa cumpar fizic, de la "butic" de la ei. Folositi glovo.

EN: The food is of an acceptable quality. It ain't quite " over the top " neither of the worst kind. Although I do recommend you avoid their Shaormas.
The major problems is their schedule or, the lack there of. They have quite "flexible" open-hours. Sometimes, they are open according to the hours THEY imposed other times, they close for a whole day without any explanation. I DON'T recommend this place if you want anything quick or "on-point". Also, I would avoid buying anything from their shop itself. Use Glovo instead.
Viorel florin Popovici
Viorel florin Popovici2 ani în urmă
Am comandat a o shaorma și o salată soției. Shaorma a fost 98% doar cartofi, carnea era în vacanță în Antalya.Să musti și să simți doar cartofi , e groaznic ,până și la legume au făcut economie . Nu recomand nici pentru câini.
Ana Farcas
Ana Farcas2 ani în urmă
Demult la un curs de asigurarea calitatii mi s-a explicat ca a livra un produs calitativ inseamna "sa atingi si sa depasesti asteptarile clientului". Intr-una din zilele cand am luat saorma de aici, carnea nu era fripta, mai aveam de mers intr-un loc, le-am zis ca ne ducem la alte treburi si venim inapoi intr-o jumatate de ora. Ei bine, cand ne-am intors, comanda era deja gata, cu toate ca nu cerusem sa ne faca comanda in avans.
Romelia Rus
Romelia Rus3 ani în urmă
(Tradus de Google) Super, super .nota 10👍

(Original)
Super,super .nota 10👍
Simion Condrat
Simion Condrat2 ani în urmă
Cea mai oribilă shaorma din oraș, se bate pe locul acesta cu dabo...sunt curios dacă patronii acestui local servesc carnea pe care o prepară...este sub orice critică carnea, evitați cu toată încrederea!!
Alexandru pap
Alexandru pap2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mancare buna

(Original)
Good food
Demsorean Alin Vasile (CiontOo)
Demsorean Alin Vasile (CiontOo)2 ani în urmă
Locații recomandate