/Alba/Restaurant

Gavroche

Bulevardul 1 Decembrie 1918 107, Alba Iulia, România

Gavroche
Restaurant
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H97+RP Alba Iulia, România
+40 757 376 526
restaurantgavroche.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Vineri: 8–1
Sâmbătă: 9–1
Scrie o recenzie
Gavan Sebastian
Gavan Sebastian2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, servire ireproșabilă, un meniu diversificat și mâncare foarte gustoasa.
Paul Potarnichie
Paul Potarnichie2 ani în urmă
Regret că nu sunt mai multe stele pe care sa le poți acorda acestui minunat restaurant. O mâncare super delicioasă și de calitate. Servire ireproșabilă. Mulțumim foarte mult.
Radu Calin
Radu Calin2 ani în urmă
Am ajuns la 11:30, dupa care am asteptat 15 minute sa ni se aduca meniurile pe terasa. La 12 fara 10 ospatarul ne spune ca nu mai servesc mic dejun. Ii spun ca am venit la si 30, se intoarce si pleaca. Local ok ca prezentare, servire cu adevarat execrabila.
Maria Popescu
Maria Popescu2 ani în urmă
Am vizitat acest local in grup de 4 persoane si pot spune ca a fost o experienta neplacuta. In primul rand nu au absolut nimic in meniu pentru persoanele lacto-ovo-vegetariene, cu exceptia unor cartofi prajiti, care probabil au fost cumparati congelati de la mega image.
Mai departe, eu fiind singura persoana in grupa lacto-ovo-vegetariana, restul si-au comandat:
1. O portie de gulas, care a venit fara smantana si paine, pe care mai apoi am comadat-o separat. Gulasul a fost extrem de gretos, iar prietena care l-a cumparat i s-a aplecat si s-a simtit foarte rau dupa.
2.Un meniu cu porc file, bacon si sos barbeque si o bere. Meniul a fost foarte uleios, pe deasupra se presupunea ca carnea a fost fiarta "24 de ore", in schimb avand gust de carne fiarta lasata la uscat, iar berea, care a costat 14 lei, am gasit-o mai apoi la magazinul de langa la pretul de 7 lei. Gustul era de Timisoreana nepasteurizat.
3.Si o portie de sandviciuri cu cartofi, amandoua fiind full de ulei, curgand efectiv la propriu uleiul in farfurie.
Mai pe scurt nu recomand acest local.
Bogdan Gheorghiu
Bogdan Gheorghiu2 ani în urmă
Noi am mancat bine. Personalul discret și atent. Raport excelent preț / calitate. Supa Goulash perfectă, un Burrito excelent și un Hamburger pulled foarte bun.
O singură observație. Nu prea sunt opțiuni pentru vegani sau pentru cei care ar dori si altceva mai light, fără carne sau lactate.
Claudia Almasi
Claudia Almasi2 ani în urmă
Mâncare deosebită, personal foarte amabil, local foarte curat și frumos amenajat. Sugestie pentru proprietar: micul dejun să se poată lua și înainte de ora 10.00 a.m., măcar de la ora 09.00
Liliana Nicolae
Liliana Nicolae2 ani în urmă
Un local în care poți sa-ti bei cafeaua liniștit, un koctail, un pahar de vin fiert, sa mănânci excelent, prețurile sunt acceptabile.
Alexandra Dohotari
Alexandra Dohotari2 ani în urmă
Am revenit după 3 ani, si am rămas plăcut surprinsa cat de diversificat e acum meniul. Mâncarea e la fel de buna,iar preturile rezonabile. Cu siguranță ne vom întoarce și data viitoare când mai vizitam alba-iulia!
Locații recomandate