/Alba/Restaurant

Fat Boy Fast Food

Bulevardul Revoluției 1989 75, Alba Iulia 510041, România

Fat Boy Fast Food
Restaurant
4
901 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HH7+FH Alba Iulia, România
+40 746 044 692
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristian Nanu
Cristian Nanu2 ani în urmă
Cel mai infect kebab mancat vreodata. Carne de sobolani, mirosea ragaiala a hoit putrezit dupa ce am mancat gunoiu asta m-am trezit din betie de la mirosu infect.
Ionut dorohoi
Ionut dorohoi2 ani în urmă
cel mai slab fastfood manaci shaorma din salata la caserolsa de kauflant carne 10 % nu recomand pt mineni pacat de personalul care este slab platit pt a face FB boasele mari recomamd sa incercati alte shopuri fasfood
Vlad Soporan
Vlad Soporan2 ani în urmă
Mancare buna,personal serios si corect
Emil-Marian Popa
Emil-Marian Popa4 ani în urmă
Mancarea este delicioasa dar din pacate servirea este execrabila. Erau 3 fete pe tura care iti notau comanda din 10 in 10 minute. Stateau la povesti asta in timp ce clientii asteptau sa dea comanda. Una manca si ea din tavitele cu mancare, isi lingea degetele iar dupa servea la clienti. Eu sunt client nou, am stat cam 10 minute la geamul unde scria "ridicare comenzi" fara sa stiu iar fetele se amuzau dar niciuna nu mi-a zis ca nu stau unde trebuie pentru a da comanda. Se mai certau si cu clientii. Eu personal acolo nu mai mananc. Nu exista -* ca nici o steluta nu merita acest "slow" food. O seara buna.
Bogdan Mirica
Bogdan Mirica5 ani în urmă
Am mâncat un cheeseburger care nu prea semăna a cheeseburger: chifteaua nu era cea clasică, din carne de vită, și era subțire de 2mm (nici nu știu cum să o mai descriu), în loc de branză cheddar a fost o felie rece dintr-un cașcaval de slabă calitate. În rest, niște felii de castravete murat, ketchup și maioneză. Și toată asta la 8 lei.
Partea bună e că nu m-am simțit rău de la el.
PAGu . .
PAGu . .2 ani în urmă
Sa va zic una dreaptă, prețul la Fatboy cu piept de pui a crescut in ultimii ani de la 6 lei pana pe la vreo 9.5 lei fara insa a schimba ceva la ingrediente.
Marius Serb
Marius Serb2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna .
Marcel Vatca
Marcel Vatca2 ani în urmă
Frumos, curățenie, produse ieftine și amabilitate din partea personalului.
Locații recomandate