/Alba/Restaurant

PUB 13 - Restaurantul Cetății

Aleea Sfântul Capistrano nr.1, Alba Iulia 510011, România

PUB 13 - Restaurantul Cetății
Restaurant
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H9G+57 Alba Iulia, România
+40 728 444 415
pub13.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult interiorul, merita venit, fiind in cetate si avand o amenajare impresionanta.
Nu mi-a placut insa servirea, din pacate. Erau 3 chelneri, iar noi am nimerit la cel mai nepasator dintre ei, din pacate. Am comandat doar bauturi, o limonada trandafirata si o ciocolata calda pe care barmanul le-a pregatit imediat si am reusit sa le vedem la bar asteptand sa fie aduse timp de minute bune... ajungand la noi la cca. 20 de minute dupa comanda, dupa ce ceilalti doi chelneri au observat bauturile si i-au atras atentia celui in cauza care si-a dat seama ca a uitat de noi. Cand am cerut nota, am anuntat colegii pentru ca nici atunci nu a fost de gasit (din priviri). Scad doar o stea pentru asta, cu toate ca nu a fost frumos, faptul ca am avut doar 2 bauturi nu inseamna ca ar trebui sa fim neglijati. Locul este unul frumos si ghinionul a fost doar al nostru, sper eu.
Petru Ambros
Petru Ambros2 ani în urmă
Nici nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de impresionat am rămas de acest restaurant. Calitatea deservirii a fost peste nivelul așteptărilor, precum și mâncarea pe care am ales-o. Recomand cu încredere tuturor celor care trăiesc aici sau au venit în vizită!!!
Manuela Buculei Stefan
Manuela Buculei Stefan2 ani în urmă
Locația este excelenta, amenajarea restaurantului deosebita. Am fost surprins sa găsesc Guinness la halba și sa fie chiar bun. Mai puțin impresionata am fost de ciorba de fasole cu ciolan, de fapt de pâinea in care a fost servita, deloc gustoasa. Prețurile destul de piperate, dar asta nu este surprinzător având in vedere locația. Și o sugestie: o muzica mai potrivită cu ambientul?
Andreea Tau
Andreea Tau2 ani în urmă
După o minunată plimbare prin cetate, am fost ghidați de niște indicatoare spre acest restaurant. Aspectul este atractiv din exterior. Trebuie așteptat în față pentru a fi conduși la o masă disponibilă. Terasa e simpatică, dar parcă ceva îi lipsește decorului. Personalul este amabil. Înainte de plecare, am folosit baia. Este îngrijită. Am rămas impresionată de designul restaurantului din interior. Toate obiectele medievale de decor sunt bine încadrate în spațiu, fiind o adevărată plăcere să privești pereții încăperii.

!!!Recomand ca unul dintre rândurile de mese de câte 4-6 persoane să fie despărțit în alte rânduri cu mese de câte 2 persoane. Asttfel fluxul de persoane care așteaptă în față ar fi mai mic.
Marina Gheța
Marina Gheța2 ani în urmă
Mâncarea a fost foarte bună, recomand în special pulpa de rață de la Specialități. Motivul pentru care acord 4 stele este servirea... am așteptat după un pepsi 20 de minute, odata ce se aduce mâncarea nu mai trece nimeni pe lângă tine până nu termini și e greu să comanzi altceva... în cazul nostru nu cerusem pâine pentru platou și nici nu am mai apucat să cerem, că a venit cineva lângă masa noastră abia după 15 minute.
Pop alexandrina
Pop alexandrina2 ani în urmă
Servire impecabila, se ocupa foarte eficient si frumos de clienti. Mancarea este delicioasa . ( In poze e asa: coltunasi, pui in sos Dijon si clatite la cuptor cu branza dulce si sos de vanilie)😉
Casa Batiz
Casa Batiz2 ani în urmă
Super locația, muzica lafel de buna, liniște și foarte multă curățenie!

Am servit “Frigărui Spânzurate (Hanged Skewers)” la un preț foarte accesibil, portia arată super, frumoasa prezentare, își merita prețul. Calitate și rafinament

Priveliștea din terasa pub-ului este spectaculoasa! Printre putinele locații din România care oferă Costa Coffee!!! Bravo lor!

Recomand tuturor!

5/5
Marius G. Ghiță
Marius G. Ghiță2 ani în urmă
Pranz cu familia, dupa vizita in cetate. Servirea decenta, in limite pentru un restaurant aglomerat. Am gasit loc destul de repede chiar daca erau multi oameni. Mancarea decenta, nu este de 5 stele, cam de 3 jumate, servirea de 3 stele, restaurantul ca imagine (amenajare) 3 stele, baia 2 stele, dureaza ceva pana dai comanda si pana vine mancarea, asa ca mai bine sa ai rabdare. Preturi un pic peste medie.
Locații recomandate