/Timis/Psiholog

Clinicile Medici's

Calea Circumvalațiunii 8-10, Timișoara 300012, România

Clinicile Medici's
Psiholog
4.3
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q659+PC Timișoara, România
+40 356 433 733
medicis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Cuzman
Dan Cuzman2 ani în urmă
Penibil
Doamnele de la receptie nu comunica cu doctorul
Am fost rugat sa astept in sala de asteptare ca voi fi anuntat cand sa intru in cabinet iar doctorul astepta dupa mine
Doctorul a crezut ca nu m-am prezentat si a luat alti pacienti
Dupa aproape o ora si jumatate de asteptare m-am dus la doamna de la receptie sa o intreb daca mai am de asteptat si am ramas surprins sa observ ca doamna se uita la mine de parca atunci m-a vazut pentru prima data.
Mi-a spus ca a uitat de mine si ca abia peste o ora as putea intra in cabinet
Superb!!!!!
Radu Oprean
Radu Oprean2 ani în urmă
O clinică unde întrebarea "Cum plătiți?" vine înaintea întrebării "Ce problemă aveți?" Asta spune totul despre "modus operandi" al acestui SRL. Dacă primiți și ajutorul de care aveți nevoie e în schimb discutabil. Apreciez și faptul că am fost apostrofat pe motivul că mesele sunt pentru băut cafea, nu pentru ținut sus picioarele, asta în condițiile în care aveam o problemă medicală ce NECESITA să nu pun piciorul jos și nu am găsit, nici nu mi s-a oferit unde altundeva să îl pun. În schimb banii mi s-au luat.
Unde mai pui că "clinica" îmi răspunde la apreciere în miez de noapte și îmi mulțumește pentru "penalitate"?!? România, te iubesc!
Miha Fi
Miha Fi2 ani în urmă
CEA MAI PROASTA EXPERIENTA!!! In urma unei interventii, in mod normal simple, de injectare de toxina botulinica, la dr BOROS YVETT, am ramas cu fața stramba, cu probleme in zona ochilor, iar medicul si clinica au dat vina pe mine, ca mi-am dat consimtamantul pentru procedura, indiferent de rezultat. Nu mai vorbesc ca am asteptat jumatate de ora peste ora la care eram programata,mi s-au luat mai multi bani decat am discutat la inceput, nimeni nu te baga in seama la receptie, iar daca faci sesizare, o faci degeaba, ca se acopera unii pe altii.
Trist! Nu recomand!!!
Alexandra Halevici
Alexandra Halevici2 ani în urmă
Mare atenție, nu vă va informa nimeni dacă un serviciu este contra cost și nu-l acoperă biletul de trimitere, pentru că fetele de la recepție sunt prea ocupate datorită volumului mare de muncă, dar tot datorită volumului mare de muncă cu siguranță nu uită că trebuie să te încaseze și nu ezită să strige după tine.
Maria Cucsa
Maria Cucsa2 ani în urmă
Toata echipa este foarte tînara ,au aparate de ultima generatie , si ce poate fi mai frumos si bun ,când ti se vorbește frumos si pe înțelesul tau, sa o țineți tot asa ,aveti tot respectul meu !🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Ioana Bucataru
Ioana Bucataru2 ani în urmă
L-am însoțit pe soțul meu pentru un control de colonoscopie. Am rămas surprinsă de tot ce am văzut. O curățenie și o ambianta deosebita o placere și siguranta personalului calm și cu respect te îndruma. Un exemplu pentru multe clinici medicale din Timișoara, România.
Tot respectul pentru medici specialiști din aceasta clinica.
Iasmina Ionela Velcotă
Iasmina Ionela Velcotă2 ani în urmă
Locație cu un ambient plăcut și personal calificat.
Doctorii, personalul de la recepție cât și asistentele, primesc pacienții cu căldură și răbdare.
Fetele de la recepție,foarte drăguțe și amabile.
Programările se respectă!
Felicitări întregii echipe pentru organizare și coordonare .
Am avut o experiență frumoasa ,în cadrul acestei clinici .
Cu siguranță o sa ma întorc, dacă este cazul pentru orice fel de investigații sau analize.
O recomand cu încredere!🙏
PROOF
PROOF2 ani în urmă
Specialisti care nu se implica si pe deasupra foarte scump. Am fost la o consultatie la care am platit 250 Ron, fara a include macar o ecografie. Doar am stat de vorba 10 min. In plus, am fost programat la un test la spital deoarece aici nu au aparatul respectiv. Medicul nu s-a prezentat si nici nu a anuntat ca nu vine...eu venind de la o distanta de 150 km. Asta se intampla cand acesti medici lucreaza la mai multe clinici, sunt suprasaturati. Am renuntat sa continui investigatiile la acest medic sau aceasta clinica

Nu as dori sa dau numele medicului, dar am fost la o doamna doctor gastroenterolog.
Locații recomandate