/Timis/Psiholog

Cabinet de Psihologie Corina Neanu

Strada Crizantemelor 3-B, Timișoara 300142, România

Cabinet de Psihologie Corina Neanu
Psiholog
4.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
P6Q3+CC Timișoara, România
+40 724 680 136
psiholog-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 13–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 13–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Neanu
Cristian Neanu4 ani în urmă
Sarbu Dani
Sarbu Dani4 ani în urmă
Marincu Flavius
Marincu Flavius5 ani în urmă
Am fost la cateva sedinte la Corina, si scriu pentru ca ma deranjeaza ceea ce vad la recenzia de la "Vio Pavel". In primul rand nici nu ma mir ca s-a ajuns unde s-a ajuns cu relatia(Doar din informatiile pe care le-ai transmis aici), nu stii sa apreciezi lucrurile si vezi doar drept. Nu trebuie sa fii maleabil sau slab pentru a vedea lucrurile din mai multe perspective. Ai multumit vreodata sau apreciat ca, Corina te suna inafara orelor de lucru si incerca sa te sfatuiasca? Te-ai gandit vreodata ca poate a empatizat cu tine si a incercat sa iti ofere un ajutor mai mare decat cel pentru care ai platit?. Eu de fiecare data dupa sedintele cu, Corina, eram mai zambitor, ieseam cu un zambet pe fata de fiecare data. Nu iau apararea nimanui dar mi se pare lipsa de respect sa dai o astfel de recenzie cand tu defapt ai primit ajutor gratis dar de cele mai multe ori daca nu platim pentru ajutorul primit consideram ca este vorba de un interes ascuns.
Recomand cu incredere, sunt o persoana fascinata de psihologie si greu de multumit. Daca eu am fost multumit, consider ca si altii vor fii.
Vio Pavel
Vio Pavel6 ani în urmă
Finalul programului de psihoterapie cu doamna Neanu a fost o experiență traumatizantă pentru mine şi da, doresc să atenționez potențialii clienți că: nu este deontologic ca psihoterapeutul să îți sugereze ce să faci,cu atât mai mult să îți spună ce să faci, să dea exemple din viața personală, în cazul terapiei de cuplu, să discute separat cu partenerii ( în cazul nostru pe cale de divorț, din fericire, finalizat). Voi da doar un exemplu: Deşi am decis că voi divorța şi am apelat la o avocată care m-a ajutat pentru procedurile legale, doamna psiholog, în repetate rânduri, m-a contactat înafara orei de psihoterapie, pentru a-mi spune cum crede dumneaei că ar fi mai bine să fac pentru a nu fi umilită şi târâtă prin tribunale ( mai concret să redactez condițiile în care doresc să divorțez şi să i le prezint). Şi, mai ales, pentru a sublinia că nu mă voi putea descurca singură cu copiii şi e mai bine să las copiii la tată. Doamna Neanu discuta în paralel şi cu fostul soț, asta mi-a sugerat la întrebarea mea legată de motivul pentru care procedează astfel. Am plătit şedințe în avans iar când i-am comunicat că nu mi se pare firesc cum procedează şi că simt că îşi depăşeşte atribuțiile de psiholog, m-a informat că face un fel de mediere. Am aflat ulterior că nu e firesc aşa ceva, i-am spus că nu mai am încredere în procesul terapeutic, a aşteptat să se consume plata în avans şi mi-a comunicat atunci că mă admiră foarte mult pentru puterea deciziei mele de a divorța şi consimte că nu mai putem continua atâta vreme cât eu nu mai am încredere. Aş fi vrut să ştiu de ce şi-a permis să facă aşa ceva.
Scriu asta după finalizarea divorțului, după consultarea unui specialist care mi-a spus din start ce presupune deontologia profesională în psihoterapie, cu care am semnat un contract de confidențialitate şi de la care primesc chitanță la fiecare şedință. Am aflat că acestea sunt norme minime de 'certificare' a calității de specialist. Şi că acestea nu trebuiesc solicitate de pacient.
Mă tem că lumea nu are curaj să pună astfel de recenzii. Şi vreau să subliniez că atunci când simțiți că ceva nu este în regulă în relația cu psihoterapeutul e bine să vă ascultați intuiția. Pentru că ştiu sigur, mulți fac eforturi financiare enorme în, deseori, iluzia că un specialist le este alături în momentul în care cer ajutor. Asigurați-vă că specialist înseamnă mai mult decât un cuvânt pe o hârtie.
Maria Campean
Maria Campean11 ani în urmă
Va indemn sa apelati cu incredere la dna psih.Corina Neanu , e o persoana care pune mult suflet in tot ceea ce face si doreste ca fiecare client sa fie multumit .Va va raspunde tututor intrebarilor pana se va asigura ca totul e in regula.
Din partea mea multa admiratie si un 10 * ,pe merit .
Multumesc !
Locații recomandate