/Suceava/Psiholog

Aramis

Strada Ștefan cel Mare 3, Suceava 720004, România

Aramis
Psiholog
3.7
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W6+77 Suceava, România
+40 751 985 272
aramismedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Dani B
Dani B2 ani în urmă
Nu știu ce vorbesc unii pe aici de doctorita Moroșanu, dar mi-a tratat fetita excelent. Și s-a comportat foarte profesionist. În schimb, doctorita Petre, deși cu experienta multă la viata ei, a greșit de 2 ori tratamentul. De asta am și dat doar 4 stele.
Marius Busuioc
Marius Busuioc2 ani în urmă
Doctori buni atentie! Parcare.
Diana Ciobanu
Diana Ciobanu2 ani în urmă
Chiar deloc, nu as putea s-o recomand pe Beatrice Moroșanu.
Prea superficială cu pacientul, s-a comportat în mod foarte jignitor cu vorbe greoaie la adresa copilului. Nu aș dori s-o mai întâlnesc vreodată. Și-a permis prin faptul că poartă haină de medic, să jignească copilul în mod oribil... Urăște să apari cu bilet de trimitere, comentează către asistentă cu voce tare să-ți audă urechile, să bagi la cap, să vii cu bani dată viitoare. Și să nu uit, am dorit un eco bronhopulmonar post-Covid contra cost, am înțeles că e singura care îl practică, dar nu a dorit să îl facă copilului, fiind plictisită, mi-a respins ecografia...( nu sunt singura nemulțumită, am citit EN comentarii negative despre dumneaei...)
Veronica Ilisei
Veronica Ilisei2 ani în urmă
Experienta neplăcută, am nimerit la dna dr Moroșan, deși am venit cu analizele făcute și știa exact cu ce problemă am ajuns, diagnosticul fiind unul foarte des întâlnit în rândul copiilor, mi s-a dat un tratament total greșit din cauza căruia am ajuns cu copilul meu la urgențe.
Carneala Alexandra
Carneala Alexandra2 ani în urmă
Recomand mai ales pt Dna Dr Ruxandar și Dna Dr Croitor care pot fi găsite aici.
Eveleen Light
Eveleen Light2 ani în urmă
Nu recomand, medicii sunt putin pregatiti. Am fost la doi: Dr. Morosan, o experienta foarte neplacuta, o doamna cu nasul pe sus, total dezinteresata, dadea ochii peste cap cand o intrebam ceva, se vedea ca nu-i place meseria; si Dr.Ruxandar, desi foarte amabila mi-a gresit tratamentul si diagnosticul de doua ori, a facut niste erori care sunt greu de crezut ca vin din partea unui specialist... Mergeti in alta parte...
Alin Botusan
Alin Botusan2 ani în urmă
Am trăit o experiență neplăcută... Personal medical superficial, care a dat dovadă de neprofesionalism. In cazul meu, timpul acordat pentru consultație a fost redus, iar medicul era preocupat să scape cat mai repede și de acest pacient (copilul meu) ... In concluzie am plecat de la clinică așa cum am ajuns...cu problema nerezolvată și cu bani mai putini in buzunar.
Romica Con
Romica Con2 ani în urmă
Dr Pertea Leonard un doctor de milioane va recomand cu incredere ,am fost cu fetita de 2 ani la el este un doctor foarte calm si stie sa se poarte cu copii .multumesc domnule doctor .
Locații recomandate