/Suceava/Psiholog

Cabinet psihologie Baban Liliana Mihaela

Strada Ștefan cel Mare 78, Suceava 720001, România

Cabinet psihologie Baban Liliana Mihaela
Psiholog
4.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7R4+9M Suceava, România
+40 741 258 460
la-psiholog.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria go
Maria go2 ani în urmă
Urmează sa merg și eu cât de curând la doamna Baban,sunt nerăbdătoare sper sa rămână o recenzie la fel de mare😊
Sebastian Lazer
Sebastian Lazer2 ani în urmă
Recomand cu toata inima! Nu as exagera daca as spune ca serviciile doamnei psiholog specialist sunt dincolo de perfectiune. De trei de cand beneficiez de asistenta dansei, calitatea acestora a ramas aceeasi : incomparabil de valoroasa. Iar eu am remarcat cu bucurie evolutia mea intr-o persoana cum nici nu as fi visat sa devin. Mereu mi-am spus in sinea mea ”calitatea serviciilor depaseste cu mult valoarea onorariului perceput.”
Veti gasi nu doar o persoana in primul rand corecta, dar si empatica, cu un set de valori model, avand cunostiinte necesare rezolvarii oricarei probleme. Mai mult de atat, este o persoana discreta, punctuala, de incredere, cu abilitati de lider si cu multa rabdare. Cred mai presus de orice ca serveste drept model pentru aceasta profesie nobila.
Personal am crezut in aceste afirmatii inca de la primele sedinte, iar timpul mi-a intarit increderea. Ma declar in mod primar norocos si recunoscator pentru serviciile doamnei psiholog, intrucat fara ea nu as fi unde sunt acum. Nu m-am gandit o secunda sa aleg pe altcineva, deoarece valoarea ei este inestimabila.
Cuvintele nu-mi ajung sa o descriu, pot, in schimb, sa-i multumesc pentru tot. Aceste randuri reflecta doar adevarul, caci laudele sunt mai presus de cuvinte.
Multumesc la infinit!
Maria Iacob
Maria Iacob2 ani în urmă
Dupa un sir de terapeuti care jonglau cu psihologia fara nici un rezultat si fara nici o imbunatatire, dupa o cautare pe Internet am gasit-o pe Doamna Baban.
Dumneaei mi-a oferit lumina in zilele pline de intuneric. Apoi m-a ajutat sa ma cunosc pe mine insumi, sa ma inteleg, sa ma iubesc si sa ma dezvolt in ceea ce am vazut clar atatia ani ca pot, dar nu reuseam sa infaptuiesc de una singura.
Ea este oglinda sufletului si a mintii, un om dedicat, o profesionaista deosebit de capabila, un exemplu de ‘asa da’. Cu ajutorul ei am explorat toate colturile fiintei mele, am infruntat provocari noi si vechi si am reusit sa imi inving fricile si frustrarile care ma insoteau de ani buni.
Din ziua in care am observat ca eforturile mele au fost rasplatite cu o viata mai buna exact asa cum mi-am dorit-o, am stiut ca ea este cea care mi-a dat aripi. Au trecut 7 ani de-atunci si tot ce am este recunostinta pentru toata dedicarea, sustinerea si profesionalismul si rabdarea cu care ma intampina la fiecare sesiune.
Daca cineva poate invata un om care este solutia succesului si a fericirii este Doamna Baban.
Recomandat celor determinati sa reuseasca!

Cu drag,
O femeie fericita
Adrian-MIhai Lupes
Adrian-MIhai Lupes2 ani în urmă
De cand am inceput sesiunile de terapie viata mi s-a schimbat radical. Cu profesionalism, rabdare si multa implicare, m-a ajutat sa lucrez la traumele mele, la tot ceea ce tinea de anxietate, impulsivitate, depresie si dezamagiri. Ii sunt recunoscator si o recomand din toata inima !
Paris Alexandru
Paris Alexandru2 ani în urmă
Exceptionala experienta si imensul progres facut doar in cateva sedinte a depasit cu mult orice asteptare, mi-a bucurat si deschis viata. Dragostea si dedicarea cu care D-na Baban isi executa practica depaseste cu mult standardele superioare asa ca RECOMAND cu toata inima!
Roxana B
Roxana B2 ani în urmă
O adevarata doamna si un psiholog de exceptie!
Recomand din toata inima!
Ciprian Ionut
Ciprian Ionut2 ani în urmă
Un psiholog competent si o prezenta placuta! Multumesc! Recomand!
In rest, se prea poate ca cei care lasa recenzii nepotrivite sa scoata din ei insisi traumele sau neajunsurile, ca intr-o oglinda, datorita prezentei si spiritului de observatie al dumneaei.
Anca 150
Anca 1504 ani în urmă
Foarte nesimtita doamna. Am fost la o consultație si efectiv se uita cu nasul in telefon, ca să nu mai spun că m-a scos după juma de ora ca cica aștepta pe altcineva. Nu recomand
Locații recomandate