/Maramures/Psiholog

Palfi Madalina - Psiholog, Psihoterapeut Baia Mare. Cabinet Psihologic Baia Mare, Aviz Psihologic. Psiholog Copii, Adulti, Familie

Bulevardul București nr 22, Baia Mare, România

Palfi Madalina - Psiholog, Psihoterapeut Baia Mare. Cabinet Psihologic Baia Mare, Aviz Psihologic. Psiholog Copii, Adulti, Familie
Psiholog
5
190 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH35+7J Baia Mare, România
+40 723 351 524
psihologbaiamare.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela-Ramona Barbu
Daniela-Ramona Barbu2 ani în urmă
Mădălina Palfi, mulțumim pentru profesionalism, pentru tonul prietenos, dar ferm, care a oferit siguranță, pentru sfaturi, pentru încrederea acordată!
Adriana I Vescan
Adriana I Vescan3 ani în urmă
Doamna Psiholog Palfi Madalina da dovada de profesionalism, caldura, obiectivitate si incurajeaza parteneriatul inter -uman, atat de necesar intr -o lume a egoisimului ! Ma bucur enorm ca am cunoscut-o! Ii multumesc, pentru intermediere! 🤍
MLP
MLP2 ani în urmă
Recomand din suflet! O doamna doctor asa cum nici nu speram ca exista. La ea am intalnit profesionalism si blandete, exact ce aveam nevoie.Va multumim!
Franyi Rodica
Franyi Rodica2 ani în urmă
Recomand cu toată increderea serviciile dnei psiholog-psihoterapeut Palfi Mădălina.
Am fost câțiva ani buni pacienta ei , am participat la multe sedinte de psihoterapie, care m au ajutat să îmi recâstig increderea in mine si puterea de a merge mai departe în momente cand viața mi a dat si lucruri mai putin frumoase.
De cealaltă parte a pragului cabinetului,am intalnit de fiecare dată un om cu suflet cald si blând, căruia am avut curajul să îi spun de fiecare dată problemele cu care mă confruntam.
Ea a fost cea care m a ajutat să trec peste momentele dificile, mi a redat increderea in mine, lucru pentru care II MULTUMESC si o voi aprecia mereu , o voi păstra in sufletul meu cu toată dragostea si o voi recomanda cu tot dragul ori de câte ori va fi nevoie!
Alexandru Florescu
Alexandru Florescu2 ani în urmă
Permanent suntem într-o alergare, nu avem timp, nu avem răbdarea să îi vedem pe ceilalți. Nu îi înțelegem, nu le vedem probleme și credem că ne străduim suficient și că am alocat destulă energie pentru ei. Și uneori ajungem într-un impas, într-un punct în care suferim și noi, suferă și cei din jur. Și uneori este important să faci un pas, mai exact să te înțelegi pe tine, să te cunoști pe tine tocmai pentru a-i putea înțelege pe ceilalți.
Și poți începe simplu și frumos. Și poți începe cu încredere, discutând cu Palfi despre ceea ce simți. Și despre ceea ce ai vrea să simți.
Irina Irina
Irina Irina2 ani în urmă
Locul unde iti gasesti linistea unde poti sa iti pui gandurile si viata in ordine iar Madalina un om extraordinar de frumos si amabil. Multumesc din suflet ca m ai ajutat sa vad viata alfel
Herteg Cristina
Herteg Cristina2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere !!!O persoană minunată, dedicată...O adevărată profesionistă!!!Mulțumim pt tot!❤
Manuela Stanescu
Manuela Stanescu2 ani în urmă
Recomand din toata inima acest cabinet psihologic. Este vorba despre profesionalism si multa amabilitate. O prima experienta va conduce firesc la incredere si speranta in rezolvarea problemelor.
Locații recomandate