/Maramures/Psiholog

Cabinet psihoterapie AdelaDobran.ro

Strada Petre Dulfu 1/47, Baia Mare, România

Cabinet psihoterapie AdelaDobran.ro
Psiholog
4.8
17 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MH67+CV Baia Mare, România
+40 744 178 997
adeladobran.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elisabeta Kornis226 zile în urmă
Sunt foarte mulțumita de toate recomandarile ,tehnicile si exercitiile pe care le-am facut impreuna.Pot sa o recomand cu drag si multă incredere pentru oricine are nevoie de un sprijin,pentru a trece mai usor in momentele mai dificile in viata .Mulțumesc pentru ajutor !
Rita rita
Rita rita4 ani în urmă
Doamna psiholog Adela Dobran, m-a ascultat si indrumat cu multa caldura, intelegere, empatie si rabdare si m-a ajutat sa-mi inteleg problemele cu care m-am confruntat. Este o persoana speciala, care are si a avut un mare rol in rezolvarea problemelor mele. Un Om in adevaratul sens al cuvantului, o profesionista desavaraita! Recomand cu incredere si caldura. Rita.M..
Ana Cirlan
Ana Cirlan2 ani în urmă
Doamna psiholog Adela Dobran este o persoana cu totul speciala, foarte empatica, intuitiva, calda, generoasa.Stie sa asculte cu atentie, rabdare si intelegere, ca un adevarat prieten si sa faca recomandari, cu detasarea si intelepciunea unui psiholog.
Cauta cu predilectie metode cat mai firesti de rezolvare a problemelor mental- emotionale.Tehnicile de relaxare, introspectie si curatare emotionala sunt placute si eficiente.
De multe ori, deslusind cauzele psihologice si efectele unor situatii si conjuncturi dificile, experientele resimtite ca dureroase, au devenit mai suportabile si pline de semnificatii, conducand catre o vindecare profunda. Multumesc doamna Adela pentru indrumarile inspirate, pentru bunatatea si empatia pe care mi le- ati oferit din inima, cu sinceritate.
Recomand cu toata increderea.
Doinita Ignatescu
Doinita Ignatescu2 ani în urmă
Adela Dobran, un psiholog dedicat, implicată in practica sa, cea mai mare calitate a ei fiind EMPATIA, capacitatea de a asculta, de a comunica și de a se transpune in locul celuilalt pentru a-i cunoaște emoțiile! Recomand cu încredere!
Alexandra Deac
Alexandra Deac2 ani în urmă
O adevărată profesionistă, orientată spre determinarea cauzei care a condus la dezechilibru emoțional,rezultate extraordinare la nivel practic prin exercițiile aplicate, o simplitate și o acțiune directă asupra fiecărei probleme particulare.Recomand cu incredere, datorită dansei am reusit sa ma regasesc si sa am mai multa incredere in valorile proprii.Am găsit drumul spre o viață mai simpla si am reusit sa imi construiesc un trai frumos.Multumesc din suflet!
Vlad Alexandru
Vlad Alexandru2 ani în urmă
Doamna Adela este o profesionista desăvârșită, știe cum abordeze pacienții și să ii ajute in mod practic. Recomand cu încredere
Andrei Marius
Andrei Marius2 ani în urmă
Dna Dobran este o fire extrem de placuta si se vede ca ii place ce face. Da dovada de profesionalism si chiar ii pasa de persoanele cu care lucreaza.
Ady Ady
Ady Ady2 ani în urmă
O doamna extraordinară, o profesionistă desăvârșită cu multă căldură in suflet! Recomand cu multă incredere!
Cat
Cat2 ani în urmă
Cea mai placuta experienta! Servicii psihologice de foarte buna calitate si atmosfera relaxanta.
Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate