/Maramures/Psiholog

Spitalul de Boli Infecţioase, Dermatovenerologie şi Psihiatrie

Strada Vasile Lucaciu 72, Baia Mare 430401, România

Spitalul de Boli Infecţioase, Dermatovenerologie şi Psihiatrie
Psiholog
4.1
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6R+89 Baia Mare, România
+40 262 216 602
sbidvp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Fiore Bran
Fiore Bran2 ani în urmă
As dori sa va reevaluati personalul,de doua ori mi s-a intamplat sa sun la departamentul RUNOS pt o informatie,si in ambele dati mi s-a raspuns(de fapt nu mi s-a raspuns)pur si simplu sa citesc anuntul,pe un ton raspicat pe deasupra,chiar daca sunasem sa intreb anumite detalii ce nu erau specificate prea bine in anunt,sau cu care eu pur si simplu nu avusesem contact si vroiam sa ma informez mai bine.Nu inteleg ce cauta asemenea persoane sa lucreze,,cu oamenii,,,nimeni nu s-a nascut invatat,tot timpul poate exista ceva ce nu stim si despre care dorim o informatie,asemenea persoane frustrate sa stea acasa daca sunt enervate si de o simpla intrebare,cu siguranta sunt persoane mult mai competente care ar dori sa lucreze.Dar cum totul in tara noastra ,ca si in spitale se rezuma nu la competente ci la nepotisme,spagi etc,nimic nu o sa mearga bine niciodata,intra cine poate nu cei care ar face treaba cu adevarat ,probabil toate locurile scoase la concurs sunt deja vandute,de aceea flegmatismul acesta pt restul celor interesati😡
Eva Dongo
Eva Dongo2 ani în urmă
A fost foarte bine .Curățenie mincare bună și asistente amabile .Un doctor minunat doc Cordea cu multă răbdare și suflet bun .Sai dea DUMNEZEU multa sanatate
Andreea Ardelean
Andreea Ardelean2 ani în urmă
Bunicul meu este internat din data de 21.01 in spitalul de boli infectioase din Baia Mare, zilnic am incercat sa luam legatura cu doamna doctor care se ocupa de starea lui de sanatate insa nu am reusit sa dam de dansa indiferent de ora la care am sunat doamnele asistente pentru a ne face legatura. Ieri in data de 27 a fost vizitat de doamna doctor care a a afirmat ca o sa il mai tina internat cateva zile si sa nu isi faca ganduri referitoare la externare. Azi, dimineata il anunta ca trebuie sa plece, fara prea multe explicatii, " A plecat covidul, poti sa pleci " , la ora 15 i-a spus sa fie prezenti apartinatorii pentru a-l prelua. De la ora 15,bunicul meu sta pe scaun asteptand iesirea pe care doamna/domnisoara doctor nu se oboseste sa o faca. In cele din urma la ora 20:30 isi primeste externarea.
Adelina Petrescu
Adelina Petrescu2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai moderne și cele mai profesionale spitale din România (da, ați înțeles bine, nu din Baia Mare, nici din Maramureș, ci din România). Mâncarea este jos pălăria, aproape ca la restaurant, am primit șnițel vienez cu orez basmati și legume, iar spre seară desert cheesecake cu căpsușe, foarte gustos, nu ca la Spitalul Județean pui cu pene și lături de aruncat la porci. Personalul foarte amabil și dedicat, chiar se ocupă de tine, în schimb la Județean și TBC poți să mori pe pat că pe nimeni nu interesează. Am avut o experiență extrem de plăcută la acest spital. Best hospital! 5 stele!
Andreea Moroșanu LARRY PAGE
Andreea Moroșanu LARRY PAGE2 ani în urmă
Un spital de ultimă generație. Bate la orice capitol (profesionalism, aparatură medicală, calitatea serviciilor medicale, mâncare și curățenie) Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” și Spitalul de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Rușdea". Felicit conducerea pentru aceste performanțe, cadrele medicale și personalul auxiliar!
Adela Lukas
Adela Lukas2 ani în urmă
Saloanele arată impecabil, curățenia este exemplară, iar mâncarea este foarte gustoasă. Mai rar găsești asemenea spitale în România. Să tot fii internat așa, haha.
Aurora Sabou
Aurora Sabou2 ani în urmă
Un spital cum nu mai găseşti în toată România.Respect şi recunoştință,pentru răbdarea pe care o acordați,fiecărui pacient .
Teodora Marcela Mihovici
Teodora Marcela Mihovici2 ani în urmă
Mii de mulțumiri domnilor
asistenți de la secția psihiatrie bărbați secția Covid, în special domnului George
Locații recomandate