/Cluj/Psiholog

Psiholog Cluj, Bianca Ciurcanu, Cabinet Individual de Psihologie

Strada Universității 3, Cluj-Napoca 400000, România

Psiholog Cluj, Bianca Ciurcanu, Cabinet Individual de Psihologie
Psiholog
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
QH9R+63 Cluj-Napoca, România
+40 737 530 404
happylifeclinic.org
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Negru
Raluca Negru2 ani în urmă
Pot spune cu tărie faptul că Bianca m-a ajutat să îmi înfrâng cele mai mari frici. Nu am crezut vreodată că pot să vorbesc liber și fără să doară de anumite momente din viața mea, însă cu ajutorul Biancăi am ajuns să accept și să mă împac cu acele situații, am reușit să mă accept, să am încredere în mine și să mă iubesc pentru ceea sunt. Bianca este un terapeut care este alături de tine în orice moment din procesul terapeutic, este o persoană dedicată meseriei pe care o practică, este un om carismatic și blând. O recomand cu căldură.
Aliana drum
Aliana drum4 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta cu psiholog Bianca Ciurcanu, cu toate ca eram foarte reticenta in ceea ce priveste terapia. Din prima sedinta m-am simtit acceptata si in siguranta si am putut spune tot ce aveam pe suflet. Recomand cu drag pe dna. psiholog Bianca Ciurcanu, care este calda, calma, suportiva si intelegatoare.
Anca Mihai
Anca Mihai5 ani în urmă
Recomand cu drag pe dna psihoterapeut Bianca Ciurcanu pentru profesionalism, căldură și eficiența. Azi sunt cea mai bună versiune a mea datorită dvs.!! Va mulțumesc si va îmbrățișez!
Locații recomandate